Så er der kommet dato for udgivelsen af Warlords of Draenor trailer, og med den følger også dato for hvornår den nye udvidelse kan købes!

Torsdag d. 14 august kl 1830 vil det være muligt at følge Blizzards egen live stream af Warlords of Draenor trailer lanceringen. Selve eventet tager plads i Ace Theatre i Los Angeles, og er med Mike Morhaime, Chris Metzen og designerne Ion Hazzikostas og Brian Holinka som værter.

Ud over traileren vil udgivelses datoen blive offentliggjort og ved samme event vil første episode af Blizzards egen animerede lore mini-serie: Lords of War blive vist.
Skulle du være blandt de heldige som enten er i Los Angeles på det tidspunkt eller er du til Games Con, burde der være en god chance for samtidig at modtage adgang til spillet imens det er i BETA.

Vi andre dødelige må nøjes med at følge festlighederne på Blizzards egen stream, som kan findes på deres hjemmeside.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.