Rygte: Playstation 4.5 til udgivelse i Oktober

Playstation 4 har nu været på banen i et godt stykke tid, da konsollen udkom den 29. november, 2013.

Normalt når konsol firmaerne opgradere deres konsoller, så er normalen at man lancere en helt ny konsol. Såsom Xbox 360, Xbox One, Playstation 1,2,3 og så videre. Men alt tyder på at Sony går imod den trend.

Det rygtes nu at Sony arbejder på en Playstation 4.5 (Skal dog siges, at vi ingen idé har om navnet endnu, dette er blot et kaldenavn) fra flere uafhængige kilder, fortæller kotaku.

Playstation 4.5 skulle komme med bedre specifikationer, såsom grafikkort og processor som de primære ting. Rygterne går ligeledes på at udgivelsen bliver til oktober, som er samme tidspunkt at Playstation VR kommer ud.

Playstation VR

Til oktober udkommer Playstation VR, som er Sony’s svar på Virtuel Reality. Der er blevet snakket meget om Playstation 4 er kraftig nok til at kunne hamle op imod de andre VR konkurrenter i forhold til gnidnings fri VR. Derfor giver det rigtig god mening med en Opgraderet Playstation. Det ville give Sony muligheden for at kunne kører 4k opløsning i spil.

Ny konsol eller tilbehør?

Sandheden er at vi ved det faktisk ikke endnu, umiddelbart lyder rygterne til at det bliver en ny konsol, som højest sandsynligt vil være en tro kopi af Playstation 4 på mange områder, men simpelthen bare med bedre indmad, med bedre grafik kort i fokus.

Playstation 3 holdt i  omkring 6 år (udkom 23. marts 2007) før at Playstation 4 blev lanceret. Dette betyder også at hvis Playstation vælger at lancere en ny konsol, vil Playstation 4 kun holde i 3 år, før at Sony er blevet nød til at lancere en ny. Dette kunne også give en god idé om kaldenavnet 4.5.

Er min Playstation 4 allerede forældet?!

Hvis rygtet taler sandt og vi ser en ny konsol til oktober fra Sony, betyder det ikke at Playstation 4 er udgået lige rundt om hjørnet. Kotaku skriver også omkring et scenarie som vil være, at vi med Playstation 4 stadigvæk vil kunne kører alle spil og kunne kører Playstation VR. Men at dem som investere i en nyere model, selvfølgelig simpelthen bare har lidt bedre grafik. Kotaku skriver også at de tror ikke at grafik forskellen vil være så markant, medmindre at vi går op i 4k, som ikke er så ud spredt endnu.

Tror simpelthen bare at konsol markedet er på vej ind i fremtiden. Der findes også folk som har Gamer Computere til 20.000,- og der findes folk som har Gamer Computer til 10.000. Princippet er fuldstændig det samme.