Roccat Nyth: Gamer musen som du selv bygger

Har du altid ønsket selv at tilpasse din mus med knapper? Så er Roccat Nyth lige noget for dig!

Man plejer altid at sige, at en mus med mange ekstra knapper er til MMO spillere og de simple muse med få knapper er til FPS spillere.

Roccat Nyth er netop udkommet med deres nyeste MMO mus.

Det unikke ved Roccat Nyth er udvidelse mulighederne.

Artiklen fortsætter under billedet.

Roccat-nyth
Med til Nyth kommer der en hel lille “kuffert” med alle ekstra delene.

Modular Gamer Mus

Det unikke og hele geni stregen i Roccat Nyth er selvfølgelig, at den kan laves fuldstændig som man selv lyster.

Udskiftnings muligheder

  • På højre side kan du tage hele siden af og udskifte med andre sider, som gør at du opnår den bedste komfort til din hånd.
  • Roccat Nyth har også den populære EASY-SHIFT funktion, som gør at alle knapperne kan have 2 funktioner.
  • På venstre side op Nyth har man 3 rækker med mulighed for knapper. Du kan sætte op til 12 knapper på venstre side. Man kan lege rundt med knappe opsætningen på Roccats hjemmeside her.

3d Printning

Jeg tror at dette bliver en standard for mange af Roccats produkter, men Roccat Nyth understøtter også 3d printning. Som gør at man selv kan printe dele ud til sin mus. Det er en super cool feature, men desværre er der rigtig få Gamere som aktuelt har en 3d printer. Men vi glæder os til den dag, hvor en 3d printer er ligeså normalt som en almindelige printer.

Udstyrs kuffert

Med til Nyth følger en udstyrs “kuffert”, hvor du har alle dine ekstra dele til Nyth indeni.

Udstyrs Kuffert - Nyth
Udstyrs kufferten er ret unik

Software

Med til Roccat Nyth følger også det hele nye Software: Roccat Swarm. Ideen med Swarm er at samle alle delene i et program. Dette gør at vi fremadrettet kun har behov for et program, til at kontrollere alt Roccat udstyr.

Konklusion

Roccat Nyth er virkelig en interessant mus. Man får kontrollen tilbage over musen. Men med det sagt, så er musen simpelthen for lille til mig og Tobias da vi testede den, kan godt tænkes at vi har nogen alt for store hænder, men den forsvandt desværre lidt i vores hånd, hvor vi begge blev enige om at vi er langt mere til Roccat Kone F.eks.

Men! Dette er blot vores vurdering og jeg er slet ikke i tvivl om at der er mange andre, som vil nyde at den ikke er så stor som mange andre muse.

Roccat Nyth er udkommet og udkommer i hvid farve til November 2015.

Du kan Købe Roccat Nyth lige her.