Roccat har formået at skabe næste generations Gaming Headset, med deres nye Gamingheadset – Roccat Khan Pro.

Roccat lover med Khan Pro at have udviklet deres allerbedste Headset nogensinde, i det at du får lyd i høj opløsning, det siges at det er det allerførste kompatible headset med lyd i høj opløsning. Så er det slut med at fjenderne sniger sig ind på dig, du vil være opmærksom på alle dine omgivelser med dette headset.

Udover det får du også et Gaming Headset som er superlet, du får en total vægt på 230 g, som er i den meget lette ende, når vi snakker Gaming Headsets.

Khan Pro er bygget til eSporten, og det ses blandt andet ved at der er volume hjul direkte på headsettet og en af de mere cool funktioner er blandt andet at når du skubber mikrofonen op, så de aktiveres mikrofonen automatisk.

Sidst men ikke mindst, får du også en mikrofon i top kvalitet, med “ægte stemme” som er Roccat’s måde at sige at du ingen forstyrrelser har og at de andre hører din ægte stemme.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.