ROCCAT bliver det mærke af gaming mus og keyboards, som indgår partnerskab med League Championship Series (LCS)

ROCCAT har den 8. april 2021 annonceret at de har indgået samarbejde, om at være den eksklusive gaming mus og keyboard partner med League Championship Series (LCS), som er Nordamerika´s absolut største esports liga. Samarbejdet med ROCCAT skal booste oplevelsen for fans af esport med cool gaming udstyr.

LCS Mid-Season Showdown turneringen er allerede undervejs og kulminerer i den meget populære Grand Final  som sker den 11. april 2021. Når LCS vender tilbage til sin oprindelige sæson, vil ROCCAT pryde LSC arenaen og LCS Arcade med et bredt sortiment af deres nyeste udstyr, som giver oplevelsen for fans et ekstra kick. Dette inkluderer den banebrydende serie af Elo gaming headsets, fanfavorit serien af Vulcan keyboards, letvægts gaming-musen Burst og Sense musemåtten.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.