PS4 opdatering 2.0

Den nye opdatering til Sony’s Playstation 4, er over os. Den bringer flere interessante funktioner med sig, og foruden nye stemme-kommandoer, muligheden for at skifte tema og meget andet er specielt Share Play er værd at snakke om.
Kort fortalt giver det dig muligheden for at spille sammen med dine kammerater og venner online, på trods af at kun én af jer har spillet, det lyder næsten for godt til at være sandt og der er da også nogle betingelser som skal overholdes.

Det hele er forbundet til “share” knappen på controlleren og det eneste der skal til er at du starter dit favorit spil op, trykker Share og invitere din kammerat. Følgende kan du vælge om du blot vil streame dit spil så din kammerat kan se med, men ikke deltage, bytte roller så han spiller og du kigger på, eller invitere ham til et multiplayer spil, endnu mere fantastisk er det at du vil have mulighed for at benytte funktionen med spil som ellers kun understøtter lokal co-op. Den sidste funktion, mulitplayer, kræver, måske ikke overraskende, at man har et aktivt Playstation+ abonnement. Playstation+ er i forvejen en forudsætning for at spille online, i hvert fald på PS4 så sådan en beslutning, kan man næsten ikke klantre Sony for.

Alt i alt en fremragende og omfangsrig opdatering fra Sony af, og vi kan næsten ikke andet end at glæde os til at se hvad den næste bringer.