PS+ Afsløret for December

Endnu en måned lakker mod enden og endnu en måned er ved at tage sin begyndelse, hvor noget slutter er der andet som begynder og således er det blevet tid til at kigge på næste måneds PS+ titler. Juleforkælelsen må man imidlertid, desværre, kigge langt efter. Måneden byder, ganske usædvanligt, heller ikke på nogen crossbuy titler, men i stedet 2 titler til hvert systemt, dvs 6 i alt.

 

Kings Quest: A Knight To Remember (PS4)

kings-quest-episode-1-reviewKings Quest er nyeste bud på et interactive point & click adventure, som vi kender det fra f.eks The Walking Dead spillene, Game Of Thrones, Life is Strange osv. Og her er altså første kapitel i serien, med resten stadig under udvikling. Et slags feel good eventyr, om en uheldig omend godhjertet ung mand som må kæmpe mod både drager og hån i kampen for sin drøm om at blive ridder af Daventry. Verdene er farverig og eventyrlig og opgaverne man skal løse spidsfindige og godt fundet på.

 

Gauntlet: Slayer Edition (PS4)

1436309502-logo Der kan med rette siges meget godt om det klassiske Gauntlet spil fra 1985, og meget lidt godt om de efterfølgende remakes. Ikke desto mindre er det nyeste skud på stammen Gauntlet: Slayer edition et fænomenalt forsøg på at bringe følelsen fra det klassiske spil, til live igen på moderne konsoller og PC. Hver af de 4 karakterer Warrior, Elf, Valkyrie og Wizard er fundamentalt forskellige at spille som, og fjenderne er varierende og aggressive. Find nogle kammerater og hold tungen lige i munden, for det er tid til at slagte monstre.

 

Far Cry 3: Blood dragon (PS3)

maxresdefaultEn stand alone udvidelse til Far Cry 3 med et jævnt anderledes visuelt udtryk. Nemmest forklaret som barnet af Far Cry og Turok tilsat en god portion syre og neon lys. Foruden det åbenlyse, er det ikke meget som er forandret, den grundliggende formular er langt hen af vejen den samme. Du er på en ø, den er fyldt med bad guys og dyreliv og det er op til dig at uskadeliggøre fjenden, og helst på så spektakulær vis som overhovedet muligt og ideelt inden de overhovedet opdager dig, men bliver du opdaget har du et arsenal til din rådighed som selv go’e gamle Arnold ville være dig misundelig.

SSX (PS3)

ssx-2012-walkthrough-coverhvis du nogensinde har drømt om over the top snowbording, halsbrækkende tricks udført i så farlige situationer at selv Shaun White, snowbord aficionado,  står af, så er det SSX du skal have fat i. Fotorealistiske nedstigninger med pagt og prompt massere af karakterer at race med pg mod, ting at unlock og en robust konkurrenceorienteret multiplayer del. Spillet er ikke uden fejl, men er nemt den bedste (og eneste?) snowbording oplevelse på PS3.

 

 

Freedom Warriors (PS Vita)

freedomwars-820x420Multiplayer for op til 8 spillere, monstre på størrelse med bygninger, anime inspireret kampe og en gruppe helte som er idømt en million års fængsel og tvunget til at kæmpe for deres frihed. Hvad er der ikke at holde af?

 

 

 

Rocket Bird: Hardboiled Chicken (PS Vita)

rocketbirds-hardboiled-chicken-playstation-3_105100Pingvinerne har overtaget, og det er op til Rocket Birds med vold og maskinepistoler at bekæmpe deres regime og tage kontrollen tilbage. Snig, skyd, hop og myrd din vej gennem dette 2D action brag alene eller sammen med en ven.