Playstation+ afsløret for oktober.

Det er denne tid på måneden, fans venter spændt, og Sony gør sit bedste for at opfylde ønsker og forventninger. playstation+ for denne måned byder på lidt af det hele, og  alle spil vil være tilgængelige fra i dag af. good luck, have fun.

Super Meat Boy (Ps4, Vita)

Super-Meat-Boy Et indie spil, i ordets strengeste forstand. To mænd har ofret blod, sved og tårer for at bringe fans dette unikum af et spil. præmissen er enkel, nemt at lære men svært at   mestre. en platformer med ligedele charme og fuldstændig sindsyge. kun de mest kølige og hårdføre vil formå at kæmpe sig vej til slutningen, og genforene Meat Boy med hans kæreste. Mellem dig og din store kærlighed, er ikke kun en ond skurk, men et ocean af baner fyldt til bristepunktet med dødsfælder og ubehagelige overraskelser. Vil kærligheden sejre, eller når du at give op undervejs?

 

Broken Age (Ps4, Vita)

broken-age-walkthroughBroken Age, leder tankerne tilbage til tidligere tider. et old school, point-and-click game med et opdateret og tidssvarende visuelt udtryk. Det handler om pigen Vella og drengen Shay. kort inden Velle, ifølge traditionen, skal ofres til et frygteligt monster, stikker hun af og forlader sin landsby i håbet om at finde en måde at slå monstret på og samtidig redde sig selv og hendes landsby. Shay lever i rummet, alene, uden anden selvskab en skibets moderlige computer, som med kær hånd tager sig godt af Shay, ikke desto mindre drømmer han og eventyr og gode gerninger.

 

Unmechanical, extended (Ps4, Ps3)

S3MSBSRSat i en fantastisk verden af kød, sten og stål, er en lille robot fanget i et underjordisk komplex. Hans rejse mod friheden er helt og holdent afhængig af dine evner til logisk tænkning, og kritisk stillingstagen. Spillet synes måske nemt at lære, men er endog meget kompliceret og udfordrende når der først skrues op for sværhedsgraden. Du er hans eneste chance. kan du formå at redde den lille robot, hvor langt rækker dine evner til logisk tænkning?

 

 

Chariot (Ps3)

chariot-listing-thumb-01-ps4-us-07jul14 Kongen skal begraves, og det er jeres job at sørger for han når sikkert frem, i sin kiste. Som prinsesse og hendes forlovede, er det altså pålagt jer, at slæbe kisten gennem labyrinter, grotter, og andre farlige steder, man helst vil undgå. I stil med Never Alone og Trine, nydes Chariot bedst i selvskab med en Co-op player, og tanken bag, er da også at man skal spille to sammen.

 

 

KickBeat (Ps3, Vita)

maxresdefaultVi kender alle spil som Dance, Dance revolution, hvor man i takt med musikken skal trykke på de rigtige knapper. således udspiller Kick Beat sig også, her handler det bare ikke om dans, men om at nedlægge den ene bølge af badguys efter den anden, med spark i ansigtet og slag under bæltestedet. Når man bliver træt af at tæve løs på fjenden til den samme gamle sang, kan man uploade sin egen musik, og f.eks tæve løs til Slipknot’s “Pulse Of The Maggots”, Rage Against the Machine’s “Guerilla Radio” eller hvad med Justin Bieber’s “Baby, Feat Ludacris.”

 

Kung Fu Rabbit (PS3, Vita)

Kung-Fu-Rabbit-Wallpaper Detaljeret grafik, god humor, timevis af gameplay, indbydende atmosfærer. Det er svært ikke at holde af spil som Kung Fu Rabbit. Med hver af spillets 80 baner, testes din logik, præcision og tålmodighed. for selvom kaniner er søde og tilforladelige, holder Kung Fu Rabbit dig ikke i hånden, og er ikke bange for at bruge lidt beskidte tricks for at få dig ned med nakken. Der er et hav af trofæer at vinde, babier at redde og gulerødder at spise. Hvad venter du på?