Playstation+ afsløret for Marts

På trods af komplikationer, og forsinkede udmeldinger kom spillene til tiden, og vi har nu den opdaterede liste med samtlige af månedens Playstation+ spil. Månedens line-up er ualmindeligt solidt, med spil som Valiant hearts, Counterspy og en klassiker i opdateret form.

Valiant hearts. (Ps4)

Valiant_Hearts_artI Ubisofts ekstremt roste 2D spil Valiant hearts, følger du skiftende karakterer igennem deres prøvelser, nederlag og sejre under anden verdens krig. Spillets kunstneriske tilgang blandet med en rørende historie og knivskarpt gameplay, garanterer en gennemført oplevelse man sent vil glemme.

 

 

Counter Spy. (Ps4, PsVita, Ps3)

CS_PS4_016.0 To supernationer er har begge planer om at afprøve deres atomvåben på månen, med potentielt altødelæggende konsekvenser for alle jordboere. Det er din opgave at infiltrere deres hemmelige baser, og slippe ud med deres planer. Et bredt udvalg af våben er naturligvis én af fordelene ved at være superspion, selvom man ideelt set ikke får brug for at affyre et eneste skud.
Nå ja, og banerne skabes tilfældigt hver gang man starter et nyt spil.

 

 

Abes oddysee new n tasty (Ps4)

Oddworld__Abe_s_Oddysee_New_N__Tasty__13490248512317 Abes oddysee new n tasty, er et remake af den gamle klassiker abes oddysee fra 1997. Man har kontrol over Abe som er en såkaldt Mudokon. Det er Abe’s job at befri alle de andre Mudokon slaver, og sørger for at alle slipper sikkert ud. Det hele foregår i 2.5D og spillet holder sig ganske tro mod originalen. Har man aldrig spillet Abe’s Oddysee, eller var man vild med originalen, skylder man sig selv at give denne opdaterede version en chance.

 

 

OlliOlli 2 (Ps4, PsVita)

olliolli2-welcome-to-olliwood-listing-thumb-01-ps4-ps3-psv-us-27oct14OlliOlli var en umiddelbar succes, og OlliOlli 2 ikke anderledes. Alt hvad der var fedt ved OlliOlli er med og forbedret på alle tænkelige måder. Det er bestemt ikke blevet nemmere her i efterfølgeren, og de fleste vil med garanti skulle starte en bane forfra et utal af gange, heldigvis bliver det aldrig kedeligt, og der er altid en gulerod for enden, som incitament til at fortsætte.

 

 

Sherlock holmes: Crimes & Punishment. (Ps3)

shthumpHvis du nogensinde har tænkt på om du har i dig, hvad det kræver at blive en mester detektiv, har du nu chancen. Crimes & Punishment stiller dig over for adskillige mordmysterier, allesammen med flere mulige mistænkte og mulige udfald og det er absolut muligt at anklage den forkerte, så du skal være påpasselige med forhastede konklusioner.

 

 

Papo & Yo (Ps3)

Papo-and-Yo foruden Sherlock Holmes, er Papo & Yo, det eneste spil på listen som ikke foregår i 2D. I Papo & Yo tager du kontrol over en ung dreng, hvis fantasi løber godt og grundigt om hjørner med ham. Spillet igennem fortælles en hjerteskærende historie, og det hele leveres i et unikt univers hvor intet er som det ser ud til.