Operation Phoenix | Ny operation til Counter-Strike: Global Offensive

Valve er ude med endnu en ny operation – i dette tilfælde den tredje i rækken; Operation Payback, Operation Bravo og nu Operation Phoenix. Hvis du er helt ny ved spillet, så vil du sikkert gerne vide hvad disse operationer går ud på. Lige siden starten af counter-strike æraen, har frivillige mapmakers verden over konstrueret baner (maps) til counter-strike spillere. Dette er egentlig måden, hvorpå Valve siger tak for en fuldstændig vanvittig hjælpende hånd i at gøre Counter-Strike så legendarisk, som det nu engang er.

Ved at købe et “pass” til disse Operationer, som giver dig mulighed for at spille de dertilhørende maps, støttede du altså ikke kun skaberne af de forskellige maps, men også den konkurrerende scene indenfor Counter-Strike. Dette gjorde du i form af, at der bliver udgivet “cases” – lidt ligesom kasser med forskellige præmier i, som du køber en key til – som du så åbner. Ved hver Operation, blev der udgivet 2 slags cases – nemlig en almindelig case og en e-sportscase. Valgte du at købe en nøgle til den almindelige case, støttede du skaberne af Operation banerne, og valgte du at købe en nøgle til e-sportscasen, så støttede du en gevinstpulje, som bliver aktuel i en senere Counter-Strike turnering for de professionelle counter-strike spillere. Det mest populære ved disse Operationer er dog typisk ikke de forskellige baner, men derimod, at de forskellige cases indeholder et skin til dit våben i CS. I disse kan du være heldig at få et sjælden skin, rigtig heldig at få en speciel kniv, eller uheldig at få – ligesom alle andre – et skodskin.

Operation Phoenix Skins

Her kan du se hvilke skins som medfølger i den nye Operation.

cs go skins phoenix

Udover disse nye fede skins, så kommer vi altså også til at se en række maps, som denne gang ikke er nye, men reinkarnationer af tidligere Operation-maps. Reinkarnation er sikkert også en henvisning til Phoenix i Operation Phoenix 😉

Maps til Operation Phoenix

agency cs go ali cs go cache downtown cs go favela cs go motel seaside cs go thunder cs go