Nyt om Warcraft filmatiseringen

Så er der lidt blandet nyt om Warcraft filmatiseringen. Tidligere har vi vidst meget lidt om Warcraft filmen, men til BlizzCon’13 fik holdet bag filmen chancen for at afsløre en smule som gjorde os klogere på hvad vi kan forvente at se når filmen rammer det store lærred!

For at få en lille idé om hvordan filmens scener vil være er her fire billeder af steder som du sikkert kan genkende, hvis du er Warcraft fan.

Om  scenerne kommer til at se sådan ud er endnu ikke sikkert, men filmens scener bliver i den stil.
Selvom de fleste scener kommer til at blive lavet på computer har Bill Westenhofer, som er speciel effekt supervisor, udtalt at han ikke vil have rollerne til at være skabt i et computer program. Han vil have mennesker i orc kostumer, ikke bare lave dem ved brug af CGI.
Bill Westenhofer har yderligere sagt at de er igang med rekvesiterne  til filmen og sagde han blandt andet, Sværdene som vi bygger er de største sværd et menneske kan bære.
Mange fans er godt tilfredse med valget af Ben Westenhofer, da han ikke kun er en mand med styr på effekterne, men at han faktisk kender til universet. Han har siden 2004 spillet World of Warcraft og spiller stadig den dag i dag!

Blandt teamet som står bag filmen er  Mayes Rubeo, som var kostume designer til Avatar og Apocalypto, så mon ikke det kan lade sig gøre at få filmens karakterer til at være spillet af mennesker.

Læs her hvem der ellers står bag filmen!

Med hensyn til plottet vil vi blive taget tilbage til begyndelsen. Skabelsen af The Alliance og The Horde, Menneske mod Orc.
Vi kommer til at se karakterer som Anduin Lothar og Durota. Anduin Lothar er løven fra  The Alliance og Durotan er far til Thrall.
Det meste af filmen vil komme til at finde sted i Eastern Kingdoms, men når nu vi er i tiden hvor The Dark Portal stadig er åben, viser de os nok også rundt i Draenor!

Premieren bliver udskudt, læs her hvorfor!

Hold jer opdateret her på siden for flere Nyheder.!