NLP

NLP#16 (Nordsjællands LAN-party)

I år bliver NLP afholdt den 12-13 og 14 august. Det er Sjællands største LAN party, og de har har siden 2013 “hostet” deres LAN-party som de siger er for alle. Alle aldre er velkomne, så længe man kan tage vare på sig selv.

I midten af august 2016 vil der i Farum Arena blive gamet til den helt store guldmedalje. Green Light Events ApS som ejer NLP, står igen for at være værter for Sjællands største LAN-party. Der vil i år være plads til 1236 gamere fordelt på to haller. Derudover vil der i samarbejde med Elgiganten være bygget en kæmpe stand hvorfra op til flere events vil blive hostet.

NLP har annonceret en række aktiviteter til NLP#16: deriblandt er der:
– Chassis Arcade – De gode gamle arkade maskiner vender tilbage!
– GoSuperDrive.com – En Ferrari 360 F1-Modena lander til NLP #16
– MEGAudlejning.dk – Aldrig har det været sjovere at være med til NLP!
– ??? Crash!! – Et Crash vender tilbage, men vi ved dog ikke hvilket endnu!
– Youtuberne vender tilbage

Og der kommer sikkert mange flere!

Der vil være konkurrencer indenfor mange forskellige spil, men dette er de annoncerede spil, hvor der forefindes pengepræmier.
CS:GO 5v5
1. 15.000 kroner.
2. 7000 kroner.
3. 3000 kroner.

Hearthstone:
1. 6000 kroner.
2. 3000 kroner.
3. 1000 kroner.

Derudover er det 100% sikkert at der køres nogle konkurrencer i Minecraft Creative, Fifa og LoL – med hardware præmier.
Indtil videre, har de annonceret Elgiganten som hovedsponsor, og Farum Arena, Faxe Kondi Booster, GoSuperDrive, Chassis Arcade, megaudlejning, LejetLan, Candystore, Schlutz og EuroKitch som deres andre sponsorer.

Man kan ud fra dette konkludere at NLP#16 bliver et event som vi glæder os til at følge med i. Det er nemt at se, at der er kredset om gamerne til dette event. Gamerånden er til stede, aktiviteterne er i orden. Youtuberne er inviteret. Der er altså lagt i kakkelovnen til et event som man sent vil glemme.

Som en sidenote kan det nævnes at GamerGuru vil være at finde i hallerne fra Fredag til Søndag. Vi vil snakke med Youtuberne, gamerne, tage fede billeder af events mm og give jer en god grund til hvorfor i skal være ærgelige over ikke at være med, og hvorfor i skal med til næste år!

NLP