Movember rammer playstation

Mange af os har på den ene eller anden måde haft kræft tæt inde på livet. Kræft er ikke en sygdom man lider under alene, det er i høj grad noget som rammer både venner og familie medlemmer. Kræft er en forfærdelig sygdom som hvert år kræver alt for mange menneskeliv og det mest tragiske er måske i virkeligheden at sygdommen oftest kan holdes tilbage, eller måske ligefrem behandles helt hvis blot den opdages i tide. Desværre går mange mennesker alt for længe uden at kontakte en læge, og når man endelig gør er det desværre ofte for sent. Det skal der gøres noget ved, og Sony har besluttet sig for at tage kampen op sammen med velgørenhedsorganisationen Movember, og du kan være med til at hjælpe.

10843465353_b5a9cd112bDe sidste par år har fænomenet Movember vundet indpas i danskernes bevidsthed og hvert år stiger antallet af deltager. Projektet tog sin spæde start i Australien 2003, hvor de første Movember overskæg blev groet, og siden har det kun taget om sig i omfang og sidste år blev der indsamlet 2,5 millioner kroner i Danmark alene. Velgørenhedsorganisationen Movember arbejder hårdt på at sætte fokus på mænds sundhed, og indsamler hvert år penge til forskning inden for prostata- og testikelkræft. I Danmark rammes ca. 4.200 mænd af prostatakræft hvert år – og op mod 300 af testikelkræft.

Sony håber at være med til at skabe opmærksomhed om emnet og Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark siger.
”Movember er et vigtigt initiativ, som vi er glade for at være en del af. Det er en fed mulighed for at samle det danske PlayStation-community og stå sammen om en god sag. Og Movember er ikke kun er for mænd, men også for kvinder, for selvom vi ikke kan præstere et overskæg, kan vi sagtens deltage ved at melde os ind i PlayStation Danmarks team, og hjælpe med at indsamle donationer,”

Sir Galahad, fra spillet The Order 1886 som udkommer i starten af det nye år, står personligt i spidsen og leder Sony’s medlemmer i kampen mod kræft. Han fjerner således sit karakteristiske overskæg 01.11, og der vil være mulighed for at følger Sir Galahad og hans overskæg måneden ud. Har man løst til at støtte op omkring Movember kan man tilmelde sig Sony’s Team Playstation Danmark ved at klikke her og er man én af de 500 første har oven i købet mulighed for at få tilsendt et lækkert overskægs klistermærke til sin PS4 controller som sættes på lysstriben bagtil.

Der kan læses meget mere om movember her https://www.movember.com/dk/register/ og selvom man ikke har mulighed for at donere penge eller overhovedet at gro et overskæg, kan og bør man stadig melde sig ind, for på den måde at være med til at sprede budskabet, og forhåbentligt kan vi komme en lille smule nærmere dagen, hvor liv ikke længere tabes til kræft. 9ed3d1_PlayStation_Movember-logo