Det filippinskes hold Mineski som deltog til det sidst Riot World Championship har mistet to spillere.

Mineski er en professionel klub der er grundlagt tilbage i 2004, og deltager i flere forskellige eSportstitler i primært Sydøstasien. Holdets tur til verdensmesterskabet gik fobi Season 3 Southeast Asia Regional Finals, hvor de slog favoritterne Singapore Sentinels i finalen.

Holdet blev derfor sendt til verdensmesterskabet hvor de ikke vandt en eneste kamp. I gruppespillet tabte de alle kampe og endte derfor med en 0-8 score. De sluttede derfor på en 14. plads og kunne rejse hjem igen med en oplevelse på livet.

En af de spillere der forlader holdet er Kaigu som har været inde og ude af Mineski 4 gange. Den anden som forlod holdet var Snoy som kom ind i oktober. Efter at have mistet Tgee tilbage i december består holdet nu kun af to fra det gamle stolte hold.

Det sidste de har deltaget i som hold og fået en præsentabel plads i var 2014 GPL Winter hvor de endte med en 5-8. plads, hvor de tabte til Taipan Snipers.

Links:

http://lol.gamepedia.com/Mineski

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.