The Mighty Quest for Epic Loot !

The Mighty Quest for Epic Loot er det seneste nye inde for MMORPG Spil!

 

GamerGuru har været så heldige at få fingrene i en Closed Beta Key og her er vores oplevelse af spillet!

Kort sagt: Er du til Diablo med et twist – så er The Mighty Quest for Epic Loot, lige noget for dig!

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at du skal bygge en middelalderborg, som andre ikke kan indtage, samtidig med du selv raider andres borge.  Grafikken er ikke i top, men som vi går ind for her i GamerGuru, kan en mindre god grafik sagtens opvejes af en kanon spiloplevelse.

Du vælger frit en borg som andre har bygget – de andre har gjort det så svært som muligt ved at indsætte monstre, bosser, fælder og samtidig har de bygget adskillige afkroge og blindegyder for at sikre sig, at du ikke kommer til guldet i deres kister!

Monstrene indebærer bl.a. “Carvers”, som man kender fra Diablo 2, Cyclops og Slimklatter. Fælderne indebærer alt fra slows/stuns til ildeskydende kanoner. Spillet virker nemt i starten, men bliver hurtigt udfordrende og giver dig intense kampe der giver oplevelsen den sidste gode kant.

Themightyquestforepicloot-building

Når du er færdig med at plyndre, hvad andre har bygget – skal du selv bygge dit slot. Slottet skal indrettes med alt fra forsvar, til Blacksmith(Våben og Armor), Potion Brewer(til at brygge health pots o.lign) osv.. Borgen er dit udgangspunkt for at plyndre andre folks borge.

 

Du kan købe “Blings”, som gør det byggeprocessen en del hurtige – det er ikke et must, men gør det en del hurtigere.

 

Spillet er simpelt at gå til og henvender sig til alle aldersgrupper!

 

Vi kan klart anbefale spillet og vi har efterhånden haft mange gode og sjove stunder med spillet allerede!

 

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder!