Marvel’s Midnight Suns udkommer i marts 2022

Mørket falder. Rejs jer! Marvel’s Midnight Suns udkommer i marts 2022 fra Firaxis Games

Konfrontér Marvel-universets mørkere side, og slå dig sammen med dets legender i dette helt nye taktiske RPG af den kritikerroste udvikler Firaxis Games og 2K; vær med på verdenspremieren af et gameplay den 1. september!

2K og Marvel Entertainment præsenterer i dag Marvel’s Midnight Suns, et nyt, taktisk RPG, som udspiller sig i den mørkere ende af Marvel-universet, hvor spillere kommer ansigt til ansigt med overnaturlige kræfter, når de slår sig sammen med Midnight Suns, Jordens sidste forsvarslinje imod underverdenen. Marvel’s Midnight Suns er i øjeblikket planlagt til lancering i marts 2022 og vil være tilgængeligt på PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo™ Switch og Windows PC via Steam og Epic Games Store.

Via en mærkværdig kobling af magi og videnskab, har den forbryderiske kraft, Hydra, vækket dæmonernes moder, Lilith, efter flere hundrede års søvn. Lilith vil gøre alt for at opfylde en gammel profeti og påkalde sin onde herre, Chthon. The Avengers er presset til det yderste og prøver at slukke ild med helvedesild: De hverver Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik og Ghost Rider – unge helte, hvis kræfter har rødder i det overnaturlige, og som slog sig sammen for at forhindre den profeti, som Lilith prøver at opfylde. Sammen genopliver de en fortidig kriger – Hunter er Liliths forladte barn og den eneste helt, der nogensinde har besejret hende.