Hvis du spiller World of Warcraft og leger med tanken om at starte en goblin, eller er du allerede igang med en goblin vil du med stor sandsynlighed møde en bug når du kommer til Orgrimmar.

Som spillets missioner tager dig til Kalimdor får du en quest som hedder Message for Saurfang. Her skal du en tur til Orgrimmar og en i Grommash Hold for så at snakke med Saurfang, helt simpelt og lige til. Hvis det ikke var for en bug som ikke får phasen med Saurfang til at starte.
For at løse problemet her kan du benytte dig af LFG menuen eller Cross Realm Assist add-on hvis du har det. Gå ind i Grommash Hold og spring lidt frem og tilbage mellem forskellige servere og på et tidspunkt vil du helt sikkert lande i på en server hvor alt er som det skal være.

I nogle tilfælde er Saurfang blevet set under jorden i midten af Valley of Strength, som det ses på billedet her.

Wo_WScrn_Shot_081216_223232

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.