Lethal Company – horror spil med early acces

I Lethal Company er du kontraktansat for “Company”. Din opgave er at indsamle skrot fra forladte, industrialiserede måner for at opfylde virksomhedens profitkvote. Du og dit team kan bruge de penge, I tjener, til at rejse til nye måner med højere risici og belønninger – eller du kan købe smarte jakkesæt og dekorationer til dit skib.

Oplev naturen, scan ethvert væsen, du finder, for at tilføje dem til dit bestiarium. Udforsk det vidunderlige udendørs og rode gennem deres forladte stål- og betonunderliv. Gå bare aldrig glip af kvoten.

Gå ikke i blinde

Disse farer rammer de sårbare og ensomme, og beskyttelsen af ​​dit mandskab kan være dit eneste håb. Du kan guide dine besætningsmedlemmer fra dit skib ved at bruge radaren til at kalde fælder og bruge skibets terminal til at få adgang til fjernlåste døre – eller I kan alle gå ind sammen.

“Company’s” butik har mange nyttige værktøjer til jobbet, herunder lygter, skovle, walkie talkies, stødgranater eller boomboxes.

Work fast - not last

Det bliver farligt om natten. Kommuniker med dine besætningsmedlemmer for at bære alle værdigenstande til skibet, før jeres mission bliver for farlig at gennemføre, og prøv ikke at efterlade nogen.

Køb og spil Lethal Company på Steam.