Kings Quest – Kapitel 2

Royal efterfølger.

Kings Quest’s første kapitel, blev udgivet tilbage i juli og vandt, med fokus på puzzelsolving og det’s, til dels, point & click gameplay, stor ros fra både spillerer og anmeldere. Det har betydet at en del mennesker, undertegnede inkluderet, med glæde og spænding har set frem til næste del af udvikleren Odd Gentlemen’s remake af denne klassiker, og vi skal ikke vente meget længere.

16.december lander kapitel 2, Kings Quest: Rubble Without A Cause, på konsoller og pc i Europa, oplagt julegave ønske. Kapitel 2 udspiller sig en del år efter kapitel 1, der handlede om Grahams prøvelser og anstrengelser i håbet om at blive optaget som ridder af kongeriget Daventry. I stedet er Graham nu blevet konge og det er starten af denne regerings periode, med Graham som konge af Daventry vi skal følge.

Kongeriget, under ledelse af det’s nye konge, løber nemlig hurtigt ind i problemer med en bande fjendtligsindede (og ikke hamrende intelligente) gobliner, med planer om at tage kongeriget gidsel. Naturligvis sætter folket deres lid til den nye konge, med forventning om at han kan redde dem.

Rubble Without A Cause lader til at blive ligeså farverig, fuld af eventyr og elskelige karakterer som Kaptiel 1: A Knight To Remember, som i øvrigt er blandt december måneds Ps+ spil. Der er således rig mulighed for at blive fortrolig med serien, hvis man endnu ikke har stiftet bekendtskab.

Har du ikke prøvet det første spil i rækken er det helt sikkert tiden værd!

button (11)