Heroes of the Storm lancerings dato

Heroes of the Storm er nu gået ind i åben beta og er også klar til med en dato for hvornår at spillet er klar til lancering. Spillet kan hentes gennem Blizzards egen Battle.net klient.

I forbindelse med at Heroes of the Storm er gået i åben beta, er der selvfølgelig også kommet en dato for hvornår spillet er klar til at blive lanceret til spillere over hele verden. Lancerings datoen er sat til den 2. juni 2015 og vil blive skudt igang med et event i London, eventet vil blive live streamet fra den 1. juni. Op til eventets start vil der komme flere informationer om festlighederne.

Til de spillere som i løbet af beta perioden brugt ingame butikken og derved opbygget et bredt udvalg af helte, har Blizzard været ude at forsikre deres spillere om at der er ingen grund til bekymring. Der vil ikke blive nulstillet nogle accounts i forbindelse med lanceringen af Heroes of the Storm.

Når vi rammer den 2. juni vil der være flere end 30 helte, mere end 130 skins, op 14 forskellige mounts som du kan vælge i mellem når du træder ind i kampen i et af de 7 forskellige maps som Heroes of the Storm tilbyder.