Hearthstone

Læs bedømmelse1 Stem
Positivt
Grafikken
Nem måde at tjene coins på
Kortenes og spillets lyde
Negativt
Alt for nemt at lave gode deck
4.8

Hearthstone: Det ultimative World of Warcraft kortspil

Hvis i er fan af World of og warcaft og kender til Magic the gathering eller yo-gi-oh så vil i elske Hearthstone.Det er en dejlig lille mix up af begge spil med karatere fra world of warcraft.

Hearthstone starter i alt sin enkelthed med at man har 9 forskellige classes som man kan spille. De har hver deres spell som man kan bruge og hver af disse classes har en champ som alle kender fra world of Warcraft. Der er Garrosh Hellscream (warrior), Thrall (shaman), Valeera Sanguinar (rogue), Uther Lightbriger ( paladin), Rexxar (hunter), Malfurion Stormrage ( druid), Gul’dan (warlock), Jaina Proudmoore (mage) og Anduin Wrynn (priest) .

Når man så har fundet hvilken en af dem man gerne vil spille, går spillet i gang. Til at starte med giver spillet et starter deck som man kan spille med, det meget godt tænkt af blizzard for i starten har man ikke så mange kort at lave et deck med. Undervejs imens man stiger lvl for man så nogle kort som passer til den class man spiller og det stopper når man rammer lvl 15 så har man alle hovedkortene til at lave et godt deck til den class, man nu er igang med Men man kan stadig lvl’e videre til man når lvl 30.
Den der starter her 3 kort på hånden og modstanderen har 4 kort på hånden + en coin (coin gør at man for en midlertidig manacrystal og dem skal vi bruge til at spille vores kort, man for en manacrystal for hver gang det er ens tur), nu kan man så bytte sine kort hvis man ikke er tilfreds med det man fik.

Man kan lave sit eget deck ud af de kort man vinder og man kan købe i spillet. Man få coins til at købe kort ved at lave quest eller gå aran’en. Når man så har et deck så kan man begynde at spille imod andre enten i normal game eller i ranked eller man kan hygge sig med at spille imod ens venner. Man kan også vælge at tage i soleadventures og kæmpe imod nogle af npc’er og åbne op for de andre npc’er derind og få nogle kort.