Fortnite Battle Royal – En kopi?

Fortnite udkom i Beta stadie fra et lille stykke tid siden – Og var primært baseret på et Zombie / Survival spil, hvori man kunne bygge en base op løbende igennem spillet.

Men man må indrømme at Fortnite har lavet en smart flinte og lanceret Battle Royale – Fuldt ud gratis. Fortnite er nu op på 7 millioner spillere i antal spillere. Ligeledes så lykkes det Fortnite at komme ud med deres form for “PUBG” spil til konsoller, før det oprindelige gjorde og som sagt helt gratis.

PUBG udviklerne er sure og det er forståeligt.

Players Unknown – BattleGrounds er bygget op omkring Unreal Engine i tæt samarbejde med Epic Games.

Gæt hvem der ejer Fortnite? Jeps, det er selv samme Epic Games.

Det er umuligt for PUBG at tage patent på deres nye form for “genre”. Det tror jeg sådan set også at de er klar over. Steam svømmer nærmest i kopier. Men der hvor snoren knækker fra PUBG er at det er Epic Games, som står bag Fortnite som har lavet den første rigtige kopi.

Jeg kan godt forstå at PUBG er lidt bitter.

Der har også været meget diskussion på nettet – Er Battle Royale en kopi? Eller er de unikke? Der er nok ingen direkte svar. Pointen er bare at der er utrolig mange ligheder. Men tror nu engang at der er plads til begge. PUBG for de alvorlige og Battle Royale når det skal være lidt useriøs.

Enig? Kommenter gerne.