FARSIDERS beta er LIVE på Steam!

Vær parat til at tage ud på en spændende rejse gennem de fantastiske verdener i FARSIDERS. Oplev det optimale mix af imponerende historiefortælling og fængslende gameplay, når GambitGhost Studio i dag udgiver betaversionen af FARSIDERS på Steam!

En saga i seks akter

FARSIDERS er delt op i seks spændende akter, hvor du skal igennem vilde udfordringer, mysterier og overraskelser i hvert akt. Betaen indeholder akt 1-5, der alle giver dig en god og dyb oplevelse af hvilke eventyr FARSIDERS byder på. Det sidste akt, sjette akt, bliver tilgængelig snart i en kommende gratis opdatering.

“Vi forstår forventningen om at kunne opleve hele FARSIDERS historien – og vores beslutning om at finpudse sjette akt sikre, at alle får en positiv spilleoplevelse” – GambitGhost Studio Team

Deltag i FARSIDERS beta på Steam.

Sjette akt: En Store Finale

Mens beaten indeholder akt 1-5, kan GambitGhost Studio teamet forsikre alle spillere, at det sidste akt vil være værd at vente på. Hele holdet er fuldt engageret i at sikre at slutningen på FARSIDERS sagaen vil blive en uforglemmelig oplevelse. Det sjette akt vil blive inkluderet i en senere gratis opdatering.

“Ved at vente med at udgive sjette akt, kan vi sikre at den fulde oplevelse af FARSIDERS bliver optimal og eventuelle ‘bugs’ bliver fjernet. Denne fremgangsmåde giver GambitGhost Studio mulighed for at tage hensyn til jeres eventuelle bekymringer og give alle en spilleoplevelse der gerne må overgå forventningerne” – GambitGhost Studio Team

Andre opdateringer: Sværhedsgrad, oversættelse og save-slots

Når sjette akt er ude, har GambitGhost Studio planer om at tilføje sværhedsgrader, oversætte til flere sprog og tilføje save-slots til FARSIDERS. Holdet er fast besluttet på at gamerne forbliver engagerede og begejstret ved at indbygge et sværhedsgrads valg. Thailandsk bliver det første sprogs FARSIDERS bliver oversat til, mens der er planer om oversættelse til flere sprog i fremtiden. Save-slots vil give dig mulighed for at udforske forskellige scenarier og udfald i de forskellige akter.

Så oplev spændingen i akterne 1-5 og vær beredt på det imponerende sjette akt. Forbered dig på en ekstraordinær rejse, som vil give dig en imponerende spilleoplevelse. Nedtællingen er igang – er du klar til at tage udfordringen op?