Eets munchies

Læs bedømmelse0 stemmer
Posisitivt
Grafikken er god
Det er underholdene og sjove lyde
Negativt
Det kan godt virke lidt for nemt efter man har spillet et par runder
Det har en dum slutning
4

Eets munchies er et puzzelspil og hvem elsker ikke puzzel spil.

 

 

 

 

 

 

Eets munchies kombinerer elementer fra spil som Lemmings og The Incredible Machine, og tilføjer en skør kunst stil og en surrealistisk humor.

I Eets skal spilleren  navigere karakter gennem en række platforme for at samle puslespils-brikker. For at gøre dette skal spilleren placere en række forskellige genstande for at hjælpe Eets  på den rigtige vej for at få fat i slikkepindene og andre gode sager på sin vej til målets. Jo længere man kommer i spillet jo flere genstande kommer der: hvaler der suger ens Eets og spætter ham ud igen, bomber der springer genstande, blomster der kan skyde Eets i den rigtige retning chili’er, cupcakes, løg  og mange flere sjove og spændene genstande.

De forskellige spiselige ting i spillet gør at ens Eets ændre sit humør, så afhængig af hvad ens Eets spiser vil påvirke hans humør og vil han reagerer anderledes. Hvis Eets spiser chili bliver han vred og  han kan hoppe på tværs af større kløfter, men hvis han spiser løg bliver han bange og han vil ikke hoppe, men hvis han spiser en cupcake bliver han normal igen og der er mange flere spiselige ting i spillet.

Eets munchies byder på 144 niveauer og en ekstra bane som de kaldt mystery,  hvor der er flere niveauer.