Heirloom gear bliver nu nemt at komme til på dine karakterer.

Dit Heirloom gear får sin egen oversigt

Endelig kommer der en nem og overskuelig oversigt til dit Heirloom gear. Med patch 6.1 får alle spillere et Heirloom “bibliotek” til at holde styr på hvad de har købt gennem tiden.

Når patch 6.1 udkommer vil der medfølge et nyt Heirloom system som, på en nem og overskuelig måde, giver dig overblik over hvilke Heirlooms du har på hele din account. Dit Heirloom gear vil automatisk blive tilføjet det nye system, så snart du har logget ind på den karakter som holder dit gear. Hvis dit gear i øjeblikket er spredt over flere karakterer bliver du selvfølgelig nød til at logge ind på dem alle.
Yderligere kommer der nye level opdelinger af dit Heirloom gear. Frem over vil det være opdelt i level klasserne 1-60, 61-90 og 91-100. Det gear du i forvejen har liggende vil automatisk blive tilpasset den level klasse som passer.

DS2VSQZ0CZ3J1423186206689
Dit Heirloom gear bliver samlet i sit eget faneblad, Heirlooms.

Heirloom oversigten kommer til at fungere ligesom oversigten vi tidligere har fået til mounts.
Du åbner blot oversigten, som skulle få genvejen shift+p, og får så en oversigt over alle de Heirlooms du har købt på dine karakterer. Husk at det stadig er nødvendigt at logge ind på den karakter som holder dine Heirlooms!
Fra oversigten kan du lave nye kopier af dine tidligere købte Heirlooms, så du vil i fremtiden også blive fri for at sende dem mellem dine karaktere. Alt du skal gøre er at trykke på den Heirloom du gerne vil have til den givne figur og den vil ligge klar i din taske.
Under udviklingen af Heirloom oversigten, har mange spurgt om hvad der vil ske med de Heirlooms som er blevet Enchanted. Blizzard har sørget for at du stadig kan sende dine Heirlooms fra karakter til karakter og fra server til server. Så der er intet at bekymre sig om.

Som så mange andre gange har Blizzard sørget for en lille ekstra godte!

454771
Har du Heirloom gear nok, kan denne Chauffeured Chopper blive din!

Ejer du 35 eller flere stykker Heirlooms får du nemlig et mount. Chauffeured Chopper, vil blive en del af din mount kollektion, og kan bruges allerede fra level 1. Med chopperen følger en chauffør, som gør det muligt for dine karakterer i lave levels at bruge mountet, for de kan selvfølgelig ikke selv styre et mount.

Hvad synes du om tilføjelsen af Heirloom oversigten?