Skaberne bag Dead Island serien, Deep Silver, har gennem et nyt samarbejde fået sat gang i filmatiseringen af de populære zombie spil.

Tilbage i 2011 købte Lions Gate rettighederne til Dead Island film projektet, men bestyrelses ændringer tvang dem til at lægge film projektet på hylden. Hvilket har resulteret i at rettighederne kom tilbage til Deep Silver, som nu har indgået samarbejde med Occupant Entertainment.

Der er indtil videre ingen detaljer om hvad vi kan forvente af plottet, skuespillere eller instruktør. Det eneste som der bliver sigtet efter i øjeblikket er at filmen skal være klar til Cannes eller Berlin film festival ’15.
Med så kort tid er der en del fans som frygter at filmen ikke kommer til at leve op til Dead Island spillene. Hvad mener du selv om sagen?

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.