Day Z Mod

Er du træt af CoD, CS eller Battle Field er Day Z en god afløsning med noget mere udfordring, vi har taget et lille kig ind i Day Z Mod.

 

Day Z Mod til Arma 2  Operation Arrowhead.

Hvis du er vant til Counter Strike og Battle Field er Day Z noget helt for sig selv det er meget svære at skyde andre spiller da det er et open world shooter andre spiller kan gemme sig og du har ingen mulighed for at se dem. Det er svært at skyde andre da du skal sigte for at ramme der er ingen quick scope og der er rakyl på våbne så du kan ikke skyde full auto mens du sigter og der er bullet drop så du skal tage til med regning hvor langt der er til det mål du skyder efter så er du træt af CoD , CS eller Battle Field er Day Z en god afløsning med noget udfordring.

Day Z er et open world first person shooter Zombi suvival game.

I starten spawner du på en ø eller et land med en pistol, nogle bandager og en lille rygsæk, hvor du så skal overleve på bedste måde du skal samle mad og drikke for at kunne over leve der efter skal du finde våben for at kunne forsvare dig selv når du når så langt gælder det om at blive lidt af en horder du skal bygge en base eller over tage en og så skal der samles ind til at du kan forsvare dig mod andre spiller og zombier du har mulighed for at gå på missioner hvor der er AI banditter der har stjålet nogle bygge materialer som du skal bruge til at bygge din base eller det kan være medical suplys eller våben vis du klare missionen er du godt stillet til at kunne klare dig vide. AI´s er svære på mange af serverne de rammer rigtig godt så man skal være forberedt ( se filmen som ligger nederst ) her prøver jeg at tage en mision jeg er bandit og skyder der for heroes for at tage deres loot. Jeg har en bandit gulli suit på og en large gunbag mit våben er en HK417 SD sniper den er silence og kan hjælpe med at de ikke opdager mig lige så hurtig som havde jeg brugt en ikke SD model det glæder om at finde en godt cover til at starte med og helst gerne finde 2 så du har mulighed for at kunne rykke dertil vis de kommer for tæt på. bedste afstand til dem er ca 400 meter og op efter.

 

Day Z er et godt og meget gennem ført spil som efter mange opdateringer er blevet et rigtig sjovt og udfordrende spil det er meget langvarigt efter som det tager tid at samle de ting du skal bruge der er lidt lag på nogle af serverne men spiller man på EU server slipper man godt fra det alt i alt er det et spil jeg varmt kan anbefale.

 

Her er en lille film så man kan se hvad Day Z går ud på.

 

 

Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Game play
Plot
Langvariet
Negativt
Bugs
Server lag
4