Blizzard har på det sidste gjort et stort stykke arbejde ud af at fjerne Hearthstone bots.

I løbet af den seneste tid er der blevet fjernet flere tusinde brugere fra Blizzards kort spil, Hearthstone, fordi de menes at være styret af tredje parts programmer, bedre kendt som bots. De brugerer som er blevet bannet skal ikke være bange for at de aldrig kan komme til at spille igen, der vil nemlig blive åbnet for deres account igen når vi kommer ind i det nye år.
Tidligere har Blizzard været ude og gøre opmærksom på at Hearthstone handler om fair play, og derfor vil de nu vise at de ikke finder sig i at deres spillere benytter sig af bots.

Skulle du på et tidspunkt opleve en bruger som du mener kan være styret af en bot, opfordre Blizzard deres brugere til at skrive en mail til hacks@blizzard.com, som vil tage sig af sagen.

Hvordan de behandler sagen har vi desværre ikke erfaring med, men vi håber at da dette tiltag vil kunne forbedre spil oplevelsen.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.