Battle of Jaaku

Battle of Jaaku gameplay afsløret i ny Star Wars Battlefront trailer.

Der vil fra den 1. december for de heldige som har forudbestilt Star Wars Battlefront, og fra den 8. december for de mange som har købt det efterfølgende, være en ny DLC tilgængelig som har fået navnet “Battle of Jaaku” – og den er gratis!

Jaaku er en enorm ørkenplanet som minder om Tatooine, og hvis du kan huske den enorme nedstyrtede Super Star Destroyer fra traileren til den nye Star Wars film, så er det her på Jaaku at den ligger.

Battle of Jaaku:

Battle of Jaaku præsenterer spillerne for et nyt 40 mands map kaldet “Turning Point” I Turning Point kæmper Rebels imod Imperials, om forskellige kontrolposter. Man starter som Rebel med at skulle overtage 1 af 3 kontrolposter på tid, når dette er opnået “spawner” der 3 nye kontrolposter, og det samme gentages endnu engang. Til sidst skal Rebels overtage Imperials base og nås det indenfor tidsbegrænsningen, så har Rebels vundet.
EA har udtalt sig ift at nogle spillere har været frustrerede over, at enkelte maps har været for ubalancerede: at et Turning Point map aldrig er et sikkert map for hverken Rebels eller Imperials. Det må så betyde at de har undladt at indsætte Imperials helt store maskiner, i denne type af maps. Udover dette så er en kontrolpost som Rebels har overtaget, umulig for Imperials at genindtage, selv hvis de skulle få presset Rebels tilbage. Alt i alt bliver det en spændende ny spiltype, som EA potentielt set vil kunne implementeres på flere maps og med 40 spillere tyder det på intense kampe og krig i 360 grader omkring dig.

 

Goazan Badalands:

Udover The Battle of Jaaku så forefindes der i den nye DLC et mindre map kaldet Goazan Badalands, som tilbyder de maps som vi har set i forvejen som Blast, Drop Zone, Droid Run, Cargo, Hero Hunt og Heroes Vs. Villains.

 

Det er positivt at se at EA har taget tyren ved hornene, givet spillerne mere content og endda nye spiltyper, for at tilfredsstille den bredde vifte af spillere som har Star Wars i hjertet. Battle of Jaaku er et godt skridt i den rigtige retning ift en af spillets mangler: Manglen på indhold.