Assassins Creed

Vi har taget et kig ind i Assassins Creed verden i tiden under det 3 korstog i det hellige land

Assassins Creed

Assassins Creed  er et flot spil taget i betragtning af hvornår det er lavet. Styre måden er ved at bruge en combo af tastatur og mus for at løbe/klater skal du trykke knap1(højer musse tast) W og mellemrums tasten dette kan godt blive lidt kompliceret når du skal kæmpe og du skal trykke 3 taster for at blocker et angreb dette er også med til at gøre spillet en smugle svært men stadig sjovt og udfordrene.

I Assassins Creed  spiller du en charter der hedder Altaïr Ibn La-Ahad som du styre (3 person styring) igennem spillet du kommer til 4 forskellige byer, Masyaf,Damaskus, Acre og Jerusalem, under Tempelridderordenens 3. korstog i år 1191. Altaïr er medlem af “Broderskabet” omtalt som “The Creed” i spillet. Broderskabet er baseret på den historiske militære bevægelse Hashshasin . Broderskabet har som mål, at stoppe Tempelridderordenens forsøg på at erobre “Det Hellige Land”

Spillet starter med at du får en hurtig turtorial som også er din første mission du starter i en tunnel hvor du lige har slået en uskyldig man ihjel. De 2 andre du har med dig syntes ikke det var rigtig at gøre men din charter mener at det var det rigtige at gøre du fortsætter efter den ene som løber vidre ned i tundlen hvor du lære at hoppe fra gren til gren i stedet for at du klatre ned og op igen her efter  kommer du til en stige som føre dig op til dit første kill, der står en templar med ryggen til dig og du skal slå ham ihjel ved at bruge din hidden blade det er meget simple at gøre du går hen bag ved ham og trykker venstre musse tast der kommer en lille scene hvor du ser killet her efter kommer du ind i en gammel ruin af et tempel hvor der står en kiste der ligner pagtens ark. Der kommer nogle templars ind i rummet og du har lyst til at komfronter dem men de andre oplyser dig om at det er i mod the assassins creed ( loven ) at stå frit frem foran fjenden. Du er meget arogant og bruger din titel for at få dem til at gøre som du siger, her efter går du ned at en stige for at komme ned til dem. Da du kommer der ned får du et valg om du vil lave et low profile kill eller et high profile kill, lige meget hvad ud vælger bliver du stoppet og smidt ud af rummet hvor du rammer en stolpe der holder hele indgangen  og den styrter sammen, nu skal du finde en vej ud af tempel ruinen du får vist vejen i en lille scene her efter fo du frem vist hvor dan du klatre op af ting når du når toppen og udgangen af ruinen stopper første mission.

Assassins Creed 1 er efter min mening det sværeste af hele serien det er også det spil sammen med Assassins creed II der er de sjoveste og hvor historien hænger bedst sammen.

Gameplayed er super fedt der er rigtig god grafik, lyd og en rigtig god historie der flyder igennem Assassins Creed 1 og 2  de forskellige scener der kommer igennem spillede er også rigtig flotte at se på og er med til at skabe spille lyst.

Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Game play
Grafik
Historie
Negativt
Ingen multiplayer
svære styre enskaber
4.5