Arcadia Fallen fra Galdra Studios

Fordyb dig i denne smukke rollespils oplevelse, der kombinerer smuk japansk-inspireret anime-æstetik med fortryllende skandinavisk historiefortælling for at fortælle en historie, hvor du opfordres til at finde din egen vej.

Du spiller rollen som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig bliver de pludselig trukket ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og de må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undgå deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

“Det har været utroligt svært at lave et spil, der handler om intimitet, og man kan ikke vide, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Modtagelsen indtil videre har været overvældende, og vi har allerede hørt fra spillere, der har grinet og grædt under spillet. Det er en sådan lettelse ikke bare at håbe, men at vide, at man har lavet noget så specielt”, siger Daniel Svejstrup Christensen, producer hos Galdra Studios

Arcadia Fallen vil være tilgængelig fra den 17. november 2021 kl. 19:00 dansk tid på Steam.

Se den fantastiske trailer til Arcadia Fallen

I Arcadia Fallen kan spillets hovedperson tilpasses efter dine egne ønsker, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Det er et spil, der i høj grad handler om rejsen, og på deres rejse får spilleren følgeskab af fire karakterer, som de kan danne romantiske forhold med (LGBTQ+-venligt), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne dybe og meningsfulde platoniske bånd med alle i stedet.
Spillerne skal også finpudse deres evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe deres ledsagere. Disse gåder er nemme at lære, men svære at mestre, og de, der bruger tid på at blive eksperter i alkymister, kan bruge det til at ændre historiens gang.

Spillet indeholder mere end 4,5 timers fuldt ud indtalt dialog af talenter som Laura Post (Persona 5: Royal, Fire Emblem: Three Houses) og Allegra Clark (Dragon Age: Inquisition, Genshin Impact). Spillet blev finansieret med succes på Kickstarter i sommeren 2020, hvor der blev indsamlet penge til stemmeskuespil, som formåede at indsamle mere end 240 % af sit oprindelige mål.