Er du træt af de kedelige jysk / ikea kontor stole og vil for første gang investere lidt mere og få en super lækker stol?

Jeg købte for et lille stykke tid siden denne stol og glædet mig som et lille barn, de dage jeg ventede på at den kom frem.

Min først oplevelse var da GLS kom og der kommer en kvinde, som ikke er ret stor ud og spørg om det er mig, som skal have en stor pakke. Herefter ser jeg den lille kvinde, stå og bokse med en pap kasse på lige knap 20 kilo!

Da jeg så pakken første gang og fik slæbt den ind, tænkte jeg om det er en konge trone jeg har købt – Hvis du ligesom mig har forsøgt at købe almindelige kontor stole – Så er det altså begrænset hvor meget de vejer.

Har nu brugt AKRacing Player Gaming stolen i et par måneder og er virkelig imponeret. Stolen er stor – Men er virkelig behagelig at sidde længere tid i.

Udover det er det også lidt nørdet på den gode måde, at have en kontor stol med det udseende, som AkRacing Gaming stolene giver.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.