Trove lander på Nintendo Switch

En blanding af eventyr, skabelsen af din egen verden og spændende kampe hvor spillerne kan udforske en spændende verden og skabe nye venskaber. Alle 17 classes* er lige så unikke som de er finurlige. Trove er ikke som andre spil på markedet – Det er et spil som udvikler sig præcist som dig og dine venner ønsker det. Spillerne kan bygge deres egne våben, udstyr, verden og meget meget mere. Udover at skabe sin egen verden kan man også være med til at udvikle spillet, ved at indsende forslag til spillets udvikler. I dag er over 5.000 ændringer blevet en fast del af spillet.

Trove er et spil som passer enhvers spillestil. Om du vil udforske en eventyrlig verden med uendelige muligheder, tage en smut ned i endeløse huler, tage en frisk kamp, eller bare have en god oplevelse med vennerne, så er Trove spillet for dig.

Spillet modtager løbende opdateringer med en masse nyt indhold. Dette inkluderer blandt andet den nye Bard class og den nye store Delves udvidelse som giver spillet en masse lækkert indhold.

Trove kan pryde sig med sit dedikerede fællesskab og spillernes mulighed for at være en del af udviklingen. Denne MMO titel tilbyder en dynamisk verden hvor kun fantasien sætter sine grænser. Nintendo Switch er den ideelle platform til Trove som bringer spillet til et endnu højere niveau.

gamigo vil løbende opdatere spillet på Nintendo Switch versionen også. Mere information om spillet kan findes på den officielle hjemmeside.

Trove er gratis at spille og kan downloades fra Nintendo´s eShop.