Speedlink Parthica core gaming keyboard - Budget gamerens bedste ven?
Positivt
  • Super til prisen
  • Nemt og overskueligt konfigurationsprogram
  • Lang stofindbundet ledning sikrer anvendelighed og lang levetid
Negativt
  • Profiltast meget tæt op ad esc
  • Tasterne er ikke just lydløse
4.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)

Selve Parthicas setup er egentlig ganske enkelt. Tag en håndfuld høje taster, tilføj lidt hukommelse og 5 macro taster, tilsæt 5 forskellige profiler, strik en nem og overskuelig driver sammen der lader dig cusstomize hele dynen efter behov, smid det i et halvfuturistisk gummibelagt keyboard med en spand LED’s, og rund af med næsten 2 meter stofomvundet kabel.
Tasterne er ikke just lydløse og selvsagt ikke mekaniske, til gengæld har de en fin spacing og den lille smule travel der er på dem før man møder modstand er egentlig meget rar. Om man så synes det er smart at piletaster og wasd er ekstra markeret er en smagssag, personlig synes jeg det er ligegyldigt.

sl-6482-bk_rgb_003 (1)sl-6482-bk_rgb_001 (1)
Den driver der kan hentes fra speedlinks side indeholder en enormt brugervenlig macro editor, man skal ikke være kodehaj eller raketkirurg for kreere noget meningsfuldt. Særlig load-on-game funktionen, der tillader specifikke macrofunktioner til specifikke spil, uden behov for at skifte profil, er rar.

Efter et par ugers brug har jeg kun en seriøs anke, profil tasten sidder så tæt på esc, at jeg let kommer til at ramme den ene frem for den anden. Det medfører en smule febrilsk teenageagtig fingerbanging af profiltasten, og et let lysshow, mens man cycler tilbage til udgangspunkt.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.