World Of Tanks

World of tanks – Et “Free to play” spil!

Sad her i dag, og faldt så over World Of Tanks, som åbenbart er utroligt populært F2P multiplayer spil!

Sad så og søgte lidt på det, og har læst lidt omkring det (Og er fuldt ud i gang med at downloade spillet!) – Ja det skal desværre downloades ned på din computer, og det fylder omkring 5GB.

Konceptet kender vi, som har spillet MMO spil – Du har en tank – Og så handler det om at kæmpe sig op i spillet, og få bedre udstyr til dine forskellige tanks, og jo mere tid og energi du bruger på World Of Tanks, jo bedre bliver din tank, siger egentlig lidt sig selv :O)

Dette er et spil, som for spillerens ego og online stats til at gå amok, hvad jeg kan læse mig frem til, kan man hurtig blive meget afhængig og blive utrolig konkurrence menneske, når man sidder og spiller World of tanks – Så pas nu på, lad vær med at lade det suge alt jeres fritid.

I World of Tanks har du 5 forskellige slags tanks, som har hver sine styrker og svagheder, og man skal helst bruge samtlige styrker for at vinde et slag på marken (Lidt ligesom en gruppe I world of warcraft osv.)Lette Kampagne fungere meget som de små irriterende tanks, som er spejdere for ens hold, hurtig frem og kigge og holde øje og hurtig tilbage og give rapport til sit hold.

Lette kampvogne
Lette kampvognes hovedopgave i en kamp, er at være spejder for sit hold, de er hurtige og lette, så det er nemt at kører rundt, og se hvor fjenden kommer fra, og komme hurtig tilbage i skjul inden fjenden opdager dig eller kan skyde på dig.

Mellemtunge kampvogne
Mellemtunge kampvogne er lidt en blanding mellem lette og tunge kampvogne.
Du er ikke helt tung, men heller ikke helt let, dit job som mellemtung kampvogn er sådan en lidt blanding med at spejde og support angrebene, husk at du har mange forskellige opgaver som mellemtung kampvogn i World of Tanks, da du er en smule god til alle ting, men ikke er 100% til nogle af tingene.

Tunge Kampvogne 
Som en tung kampvogn, har du ikke meget hastighed, og du manøvrere ikke særlig optimalt rundt i marken, men du har tunge våben, som kan gøre meget skade!
Så hold dig i baggrunden, og brug dine tunge våben til at gøre skade.

Kampvogns ødelæggere 
Kampvogns ødelæggeren (Tank Destroyers), er en effektiv tank, hvis du nyder at være godt i baggrunden og skyde og være en slags “sniper”.
Du kan stå i baggrunden, så langt tilbage at de andre tanks ikke kan se dig, og skyde løs, MEN! husk du har næsten ikke noget liv i forhold til de andre kampvogne, så hold dig i baggrunden.

Self-Propelled Guns (artilleri) 
Du har lav armer, som en “SPG” men tværtimod har du enorm kraftige våben, som du kan skyde med, og ramme mere eller mindre overalt på kortet, selv når du er skjult!
Det siges at en god SPG fører, er livsfarlig for en kamp, og kan faktisk ændre en hel kamp.

Der er 10 niveauer for kampvogne, og du starter selvfølgelig på niveau 1 og må derefter kæmpe dig op, ved at tjene xp og spilpenge, det siges at World of Tanks i forhold til mange andre F2P spil, sagens kan spilles og nydes fuldt ud, uden at bruge en eneste krone på spillet.
Når du ikke er i kamp, er du i “lobbyen” her er det en garage, hvor du kan skrive med andre og planlægge, det er også her hvor du kan lave din kampvogn bedre osv.

1

Når du har valgt din tank, og har gjort den klar, er det bare om at tilgå kampene, hvor det er 2 hold i mod hinanden, 15 stk. kampvogne på hvert hold.

2

Ligesom i mange andre F2P spil, som f.eks. League Of Legends, så kommer du her i en Queue, og bliver automatisk matchet med nogle på dit eget niveau.

Der står en del brok omkring dette rundt omkring, da dette også gør noget skidt.
Lad os forestille os, at man lige har haft en kamp, og har tabt stort, og går derefter ud og tager en ny kamp, så er du næsten sikker på at dit hold bliver matchet i mod en dårligere hold, så du altid mere eller mindre har Vunde, Tabt, Vundet, Tabt…..
En anden ting der nævnes er at udviklerne har åbnet op for, at man via. sine spilpenge (Som du vinder undervejs) kan købe noget som hedder “guldammunition”, som skulle være langt bedre og bryde igennem meget panser, før i tiden kostede det penge, så det var kun klaner som brugte det, men efter de har lavet det om, skulle det give en ret unfair mulighed for de hold, som har en som har købt det på modstanderens  hold.

Undertegnet vil tjekke lidt mere op på det, når jeg prøver spillet for at se om det passer, men efter sigende skulle det gøre at der aldrig er nogen kampe, hvor du sidder spændt og kigger på hvem der vinder, da det er ret tydeligt allerede hurtigt inde i kampen.

Men detaljerne på de forskellige tanks, og stats skulle være helt vildt godt lavet, så har du altid godt kunne lide kampvogne, så gå ind og prøv det af, og vær din egen kampvogn!

Kom i gang her!