moviestarplanet

Moviestarplanet Hacket – Få dine penge igen

Moviestarplanet Hack er noget som utrolig mange oplever, så hvad kan du gøre hvis du bliver hacket? Vi prøver at komme med nogle gode råd.

670px-Screen-Shot-2014-01-28-at-2.30.44-PM

MoviestarPlanet er det utrolige populære Browserspil, hvor du kan blive din egen film stjerne. Du starter din egen karakter som du kan tilpasse, så det passer lige til dig, du kan ændre ved hårfarve, størrelsen, øjne og utrolig mange andre ting.

MoviestarPlanet er det hurtigste voksende online avatar-spil dengang det blev lancerede. Spillet har over 18 millioner spillere over hele verden.
Ideen med Moviestarplanet er selvfølgelig at blive berømt, at komme ud på den røde løber. Dette tiltrækker selvfølgelig utrolig mange børn til at spille spillet.

Men som med alle Browser Spil så tager det utrolig lang tid at komme i gang, og hvis man vil hurtig i gang så tager det ikke mindst en masse tid, men også penge, da man kan købe ting inde i spillet. Så derfor er der rigtig mange som bruger “rigtige” penge på MovieStarplanet for at opnå sine mål hurtigere end de andre, og det ville være fint nok, hvis det var det… MEN! Det store problem med Moviestarplanet er at utallige kontoer bliver hacket hver dag. 

Hacked? Jamen jeg kan vel bare få mine penge igen?

Det er naturligvis den naturlige reaktion, hvis man bliver hacket på sin konto uanset hvad spil, anmelder man det og så plejer firmaet bag det enkelte spil at tage sig af det, men det viser sig ikke at være sagen i langt de fleste tilfælde med Moviestarplanet.

Inde på Trustpilot er der altid utilfredse brugere, sådan er det og det er normalt med et par dårlige anmeldelser af ens hjemmeside. Men da undertegnet var inde den 24-03-2014 og kigge alle anmeldelser de 36 anmeldelser igennem, var der 22 negative omkring hacking… 22! Når der er 22 negative ud af 36 anmeldelser, så skal man begynde at bekymre sig.

Så hvad er der at gøre?

Følgende at taget fra Moviestarplanets egen hjemmeside

Hacked MSP

Så hvad er det egentlig at Moviestarplanet siger? 

– “Du mister kun din profil eller dine ting ved at oplyse eller bygge passwords, ved at skifte til scam email adresser, ved at indtaste password på phishing sites, eller ved at lave et password, der er for let at gætte”

Så hvad er det faktisk MSP siger? De siger at stort set uanset hvad der sker, så er det brugerens skyld. De siger faktisk at det slet ikke kan lade sig gøre, at blive hacket medmindre man har gjort ovenstående ting.

Men nu skal vi ikke være for hårde, de siger faktisk også til sidst:
“Hvis dette ikke løser problemet, så send os venligst information, der beviser, at du er ejeren”

Få din Moviestarplanet konto igen

Der er 2 muligheder for at få din MSP konto igen.

Hvis du stadig har adgang til din konto

  1. Klik på “Indstillinger” i øverste højre hjørne af skærmen, ved siden af “hjælp”
  2. Vælg “Skift Password”.
  3. Hvis din mail også er udskiftet, så klik på “Nulstil email”.

Hvis du er helt låst ude af din konto

Klik på dette link og kontakt MSP vedrørende din konto.

Stadig ikke adgang?

Hvis du stadig ikke kan få adgang til din konto, eller MSP ikke gider besvarer din mail, så vil vi meget gerne hører fra dig. Så skriv en kommentar forneden eller klik her og skriv os en besked. Hvis vi for nok henvendelser vil vi tage direkte kontakt til MSP og bede dem om en forklaring.