Diablo 3 Pony Level Guide

De fleste af os huske helt sikkert ”secret cow level” fra Diablo 2. I Diablo 3 kan du finde skelettet fra Cow King, og hvis du har det der kræves vil hans ånd tage form og som Blizzard allerede havde gjort opmærksom på før udgivelsen af Diablo 3 vil Cow King’s spøgelse fortælle dig at ”there is no cow level”.
Ikke desto mindre har udviklerne bag Diablo stadig en lille overraskelse til dig, nemlig Whimsyshire eller Pony Level som de fleste kalder det, for Cow King fortæller dig efterfølgende at du er ventet i landet af sprudlende lykke og regnbuer.
For at komme til dette skjulte land er alt du behøver at samle Staff of Herding. Denne stav giver dig adgang til Whimsyshire(Pony Level) på Normal sværhedsgrad, og kan opgraderes så du kan prøve på alle sværhedsgrader men mere om det sidst i denne guide!
For at samle Staff of Herding skal du bruge disse items
Black Mushrooms – Findes på første level af Tristram Cathedral i Act 1
Leoric’s Shinbone – Findes i ildstedet i Leorics Manor i Act 1
Liquid Rainbow – Findes i Mysterius Cave i Dahlgur Oasis i Act 2. Hulen bliver åbnet af Zaven The Alchemist og Liquid Rainbow ligger I en chest. Bare fordi Saven er der betyder det ikke at chesten er der.
Wirt’s Bell – Bliver solgt af Squirt the Peddler i Hidden Camp i Act 2 for 100.000. Til glæde for konsol spillerne sælges den her for 25.000
Gibbering Gemstone – Bliver droppet af Chiltara i Caverns of Frost i Act 3. Hvis du finder Icefall Caverns skal du genstarte banen, da der kun kan være en af de to grotter. Chiltara har ikke spawn garanti.
Plan: Staff of Herding – Kan droppes fra både Izual og Diablo i Act 4. Izual vil være at foretrækker, da kampen er kortere og der opleves oftere at den dropper fra ham.
Spiller du på Playstation eller Xbox vil du kun skulle samle Black Mushroom, Wirt’s Bell, Gibbering Gemstone og selvfølgelig Plan: Staff of Herding!
Tag nu planen til Haedrig, lær at lave staven og lav den. Som så mange andre ting du selv laver bliver et beløb selvfølgelig lagt oveni, spiller du på pc skal du betale 50.000 og konsol spillere kan nøjes med 5.000.
Indgangen til Whimsyshire finder du på vejen mellem New Tristram og Old Tristram Act 1. Start dit spil i Act1, ikke på den første quest da det hurtigste vil være at tage waypoint til Old Tristram. Gå tilbage mod New Tristram og hvor vejen slår et sving ligger resterne af Cow King. Hav Staff of Herding i tasken og bevæg dig mod Cow Kings skelet, han spawner og om få øjeblikke er du i Pony Level.

Har du problemer med at finde nogle af tingene følg guiden her under og husk at der ingen garanti er for at du finder nogle af tingene i første forsøg!

 

Black Mushrooms

Leoric’s Shinbone

Liquid Rainbow

Wirt’s Bell

Gibbering Gemstone

Plan: Staff of Herding

Nu har du din Staff og Herding og kan opleve Pony Level lige så mange gange du har lyst til. Ønsker du at opgradere til Nightmare, Helle og Inferno skal du tage til questen Prime Evil i Act 4 på den pågældende sværhedsgrad du ønsker at opgradere til, køb her efter planen for opgraderingen af Quartermasteren i Bastion’s Keep. Priserne for at opgradere er:
Nightmarish Staff of Herding – Plan koster 20.000 og 200.000 for at opgradere
Hellish Staff of Herding – Plan koster 50.000 og 500.000 for at opgradere
Infernal Staff of Herding – Plan koster 100.000 og 1.000.000 for at opgradere