Ledningsholder til dit gaming setup

De fleste gamere – også ikke-gamere – kender vel probelemt med hængende, rodede, irriterende kabler over det hele. Det kan være meget svært at kaperere, og eftersom jeg ikke selv har en ledningsholder, så er jeg tvunget til at sætte min ledning til musen i klemme under skærmen, så den ikke hænger ned bag bordet.

ImageImageImageImageImage

» Find ledningsholdere her «

Det er helt op til en selv, om man kan spille med hængende kabler – personligt finder jeg det møgirriterende, at man ikke rigtig ved hvor meget man skal trække i musen, når kabler hænger, så det føles som om, at man ikke er 100% ejer af sin mus, fordi tyngdekraften trækker i din ledning fra den anden side.

Det er simpelthen blevet så smart efterhånden, fordi at en ledningsholder, ikke længere blot er en ledningsholder. I dag fås de med en masse forskellige funktioner, såsom LED styling, flot design, justerbart kabellængde og USB porte.

Så for at dit gaming setup kommer til at se nydeligt og clean ud, så er det højst anbefalet at anskaffe sig en ledningsholder. Den primære grund er selvfølgelig, at du gerne vil have mulighed for at bevæge din mus i alle retninger, uden at føle en hvis irritation fra musens ledning.

Herunder vil vi vise 5 forskellige ledningsholdere, fortælle lidt om dem, samtidig med at vi stolt viser deres flotte og fremtidige design frem.

 

Image

Mouse Bungee V2 – 1337 Edition
– Læs mere om den her

Her er en meget simpel og funktionel ledningsholder, eftersom den lever op til sit formål og ikke andet. Den er skabt til at holde din ledning og sikre dig, at du ikke får diverse ledningsbesvær og irritationer vedrørende bevægelse af din mus. Såfremt den er optisk selvfølgelig. Ellers ville du jo ikke have en ledningsholder.

Størrelsen er 11,5 mm x 50 mm x 121 mm, så den fylder ikke voldsomt meget på dit tastatur, og du kommer i hvert fald ikke til at blive irriteret af den.

Ledningsholderen bliver selvfølgelig stående fast på bordfladen, eftersom den har tre gummifødder og en stor stålkugle, som sikrer sig, at den bliver stående selvom du begynder at rykke lidt voldsomt i musen.

 

31199Zowie Camade  ledningsholder
– Læs mere om den her

Zowie har lanceret en super lækker serie, som fungere med en justerbar holder. Holderen kan kører et godt stykke ud og helt ned igen. Så afhængig af hvad du bedst kan lide, kan du justere lednings holderen fuldstændig til dine behov.

Zowie er gået efter et dejligt stilrent design, som gør at den er dejlig simpel med dog ret flot. Den kommer ligeledes i både rød, Gul og hvid farve.

Så er du til noget nemt og simpelt til at holde styr på din ledning, er Zowie klart et godt valg.

 

 

ImageImageImageImageImage

» Find ledningsholdere her «