ROCCATs Vulcan – lanceres oktober 2020

ROCCATs nye Pro-modeller med Titan Optical Switches leverer en ægte konkurrencemæssig fordel da tasterne nu reagere endnu hurtigere en hidtil set samt tilbyder flere tastaturindstillinger. Alt for at optimere de fordele som er vigtige i gaming.

ROCCAT har afsløret det helt nye Titan Optical Switch keyboard, samt tre nye overraskelser til den prisvindende Vulcan keyboard-serie. ROCCAT præsenterede det første Vulcan-mekaniske tastatur med Titan Tactile Switch tilbage i 2018, efterfulgt af Titan Speed ​​Switch i 2019, hvor det slanke design har høstet meget ros blandt medier og PC gamers.

Vulcan Pro er et full-size keyboard, der har det samme slanke, prisvindende design som Vulcan 121 (iF Design-vinder 2019) og leveres med Titan Optical Switches, der erstatter de tideliger fysiske taster, som var mekanisk. Med de nye optiske taster får du en hurtigere reaktionstid, og derudover har tasterne nu en længere levetid.

Vulcan TKL Pro er et mindre keyboard der ikke har den numerisk del. Det leveres med et aftageligt USB-C-kabel, understøtter AIMO lighting system, og som de andre Vulcan-keyboards tillader det at man kan indstille macros så de er 100% tilpasset dine ynglings spil.

Vulcan TKL, som endnu ikke er lanceret, er ligeledes mindre da det heller ikke har den numerisk del. Det er en mindre version af  af det prisbelønnede Vulcan-mekaniske keyboard. Vulcan TKL vil være tilgængelige i to versioner: hvor en version er med Titan Tactile Switch og den anden version er med Titan Speed ​​Switch.

ROCCATs Vulcan TKL, Vulcan Pro- og Vulcan TKL Pro-keyboards vil være tilgængelige i de danske forretninger fra den 30. oktober 2020.