ROCCAT har annonceret, at den nye Sense series musemåtte nu kan købes hos forhandlere. Den nye tilføjelse til sortimentet findes i forskellige størrelser for at forbedre spiloplevelsen. Den nye musemåtte indeholder en mikro-vævet klud, Sense Core, den harpiks behandlede og glatte Sense Icon, den holdbare vulkan- og varmebehandlede Sense CTRL, og den ekseptionelt hurtige og præcise Sense Pro.

Den helt nye Sense series tilbyder et sortiment af designs og materialer for at levere bedre balance, holdbarhed, hastighed, og præcisions kontrol end nogensinde før. Serien er tilgængelig fra i dag hos www.roccat.com og udvalgte forhandlere i Danmark for 59 DKK til 399 DKK.

Vi har masser af nyt ROCCAT PC gaming udstyr ude nu, så det er det rigtige tidspunkt at opdatere vores sortiment af musemåtter for bedre at kunne tilpasse sig vores nyeste mus og tastatur – René Korte, grundlægger af ROCCAT og General Manager for PC periferiudstyr hos Turtle Beach

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.