Gaming mus – Razer Deathadder Elite

Lige siden første lancering af Razer Deathadder, har denne serie fortsat med at give spillere den mest komfortable spiloplevelse. Musens kontur, design og kurver gør at denne mus ligger så perfekt som muligt i brugerens håndflade. Om du har Palm-grip eller Claw-grip er Razer Deathadder Elite en mus som vil passe perfekt til dig.

Razer Deathadder Elite features

  • 16.000 DPI optisk sensor
  • Op til 450 IPS
  • Razer Mechanical Mouse switches
  • Gaming-grade scroll-hjul
  • 7 programmérbare knapper
  • Razer Chroma
  • Razer Synapse
  • Ergonomisk højrehånds greb

Mekaniske switches

Deathadder Elite er udviklet til, at give dig en nærmest unfair fordel i intense gameplay situationer. Musen er nemlig udstyret med Razer Mechanical Mouse Switches.
Razers har i samarbejde med Omron, som er den ledende på markedet for mouse switches, udviklet membranerne som bruges i gamer musen. De nye switches testet og optimeret til, at opnå den bedste responstid og har en levetid på 50 millioner klik.

Det ligger i klikket

I følge Razer selv, findes der ingen anden mus der har et klik som deres DeathAdder! Der er lagt mange ressourcer i at få designet og udviklet krumningen til knapperne på musen, så de giver den bedst mulige oplevelse til dig. Knapperne på musen er yderst følsomme, så der skal ikke bruges mange kræfter i musen før den reagerer og derved kan du være klar på aftrækkeren før dine modstandere.

Bedre greb, bedre spil

Razer har undersøgt hvad der gør DeathAdder til en foretrukket mus blandt mange pro-spillere, og fandt frem til at det handler om selve grebet og placeringen af musens knapper. Derfor har Razer DeathAdder Elite nu fået et område nederst i den ene side, hvor der er påsat gummi. Dette er en fordel for “low-sense” spillerne, da det bliver nemmere at løfte sin mus til de spil hvor det er et must at kunne bevæge hurtigt og gnidningsfrit om skarpe hjørner. Med gummigrebet er du sikker på at musen bliver i din hånd når det virkelig gælder.

Razer Synapse 3

Med Razer’s Synapse 3 får du mulighed for at indstille musen helt efter dine behov. Du kan selv styre og vælge hvor sensitiv Razer DeathAdder Elite skal være når du bevæger den på X- og Y-aksen, hvordan den skal reagere ved løft og hvordan overfladen er i forhold til musens sensor. Du kan gemme dine indstillinger på din profil og derfra hente din profil til computere efter eget valg, din profil ligger nemlig i skyen.
Synapse henter selv de seneste driver opdateringer, så du altid er klar til det næste spil.