FPS Gamer Tastatur Test 2019

Dit tastatur kan være afgørende for hvorvidt du dræber fjenden, eller fjenden dræber dig. Selvfølgelig kan et tastatur ikke få dig til at lave flere headshots, men et ordentligt gamer tastatur, er uden tvivl bedre til at game på, end et logitech tastatur fra deres kontor-serie i 2002.

Er du i tvivl om hvilket gamer tastatur du skal vælge, så har vi lavet en let lille oversigt over 3 populære gamer tastature.

ImageImageImage

» Find Gamer Tastatur her «

 

Denne liste er lavet til folk som spiller primært FPS spil; counter-strike, BF3, CoD, etc. Hvorfor dog det?

Jo, i sådanne spil, er der ikke rigtig behov for alle mulige keybinds, og man har derfor heller ikke brug for alle mulige makro knapper, eftersom de fleste FPS gamere anvender WASD, 12345, og de andre omkringliggende taster.

Lad os starte fra den ene ende, og så når vi sikkert til det sidste gamer tastatur på et tidspunkt.

 

Image

Razer BlackWidow Ultimate 2013
– Se mere om den her

Tastaturet er lavet specifikt til gamere, og dens overflade gør, at du ikke behøver at trykke særlig hårdt på tasterne, før den registrere et “klik”.

Dens aktiveringskraft lyder på 50 gram, samt en betjeningsafstand på 2mm, hvilket gør den til markedets hurtigst opfattende tastatur, og du har mulighed for at skifte taster, lave hurtige bevægelser, og aktivere andre knapper fra udgangsposition hurtigere end noget andet tastatur.

Den har “On-The-Fly” makro optagelser, og dette gør, at du kan optage diverse makroer, som du så kan afspille bagefter – helt uden at gå ind i avanceret indstillinger og aktivere alt muligt, før du kan gå igang. Det kræver blot et klik på tastaturet, og derefter et klik for at afslutte optagelsen – og du kan optage helt op til 10 profiler, som du senere kan afspille.

Som noget af det nye i Razers fremtidige teknologi, har dne også Razer Synapse 2.0, som gør, at du kan gå ind i dine indstillinger, ligemeget hvor du befinder dig.

Derudover har den gaming mode tilstand, så den automatisk slår Windows knappen fra, mens du er i spillet. Du kan altså binde din windows knap til noget specifikt i spillet, så det ikke blot er en knap, der er i vejen.

Blandt professionelle gamere, kan Team VeryGames nævnes, som værende det hold der anvender dette keyboard mest.

 

Image

SteelSeries 6Gv2 Gamer Tastatur
– Se mere om den her

SteelSeries har simpelthen skåret helt ind til benet her. De har designet et tastatur, som udelukkende er til at spille på, og derfor har de heller ikke vedhæftet diverse makro knapper, da deres design kun er lavet til counter-strike spillere, og ikke til f.eks. LoL spillere.

Den har fået en opgradering i forhold til dens reponstid, og er derfor blandt de hurtigste på markedet, og sammen med sin ekstreme holdbarhed, er dette en af grundende til, at tastaturet er det mest valgte blandt professionelle gamere.

Tastaturet har ‘extreme anti-ghosting’ funktionen, som gør, at du kan taste alle knapperne på tastaturet ned på samme tid, uden at tastaturet jammer (stopper med at registrere klik).

Som alle nye tastature, anvender 6Gv2 tastaturet USB kabel med en længde på 2 meter, så du altid har mulighed for optimale forhold, hvis bord/stole forhold til LAN party ikke er særlig optimalt. Det kan nemlig ofte være et problem, hvis man er aktiv i gaming miljøet og deltager i events.

Tastaturet er flittigt anvendt blandt medlemmerne af både Na’Vi og Ninjas in Pyjamas.

 

gamer tastatur

SteelSeries 7G Gamer Tastatur
– Se mere om den her

SteelSeries 7G tastaturet var det første tastatur af sin slags på markedet. Den satte helt nye standarder for FPS specifikke tastature, og fik også en helt del priser indenfor gaming miljøet.

7G tastaturet var først ude med anti-ghosting funktionen, og denne funktion var en af årsagerne til den helt store succes og hype omkring tastaturet.

Af gaming årsager, så er der placeret lydporte i tastaturet – hhv. headphone-in og microphone-out, så du ikke behøver at plugge dit gamer headset i omme bag computeren.

Der har siddet folk og testes dens umiddelbare “levealder”, og den er blevet estimeret til omkring 60 millioner tast på tastaturet. Hvordan de har fundet ud af det, skal du ikke spørge mig om – det lyder ikke som et særlig sjovt arbejde.

Med tastaturet følger der en håndhviler, så du kan sidde i rigtig mange timer og spille på tastaturet, uden at du får ondt i håndled og resten af hånden.

 

 

ImageImageImage

» Find Gamer Tastatur her «