Pokemon GO App – Tips og tricks

Kan du lide Pokemon? Kan du lide at spille med tusinder af andre spillere? Kan du lide at gå ture? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er Pokemon GO lige sagen for dig. Pokemon GO udvisker grænserne mellem virkelighed og spil med et spil, hvor man fanger Pokemon i vores verden.

Gå en tur gennem din by og oplev, hvordan du kan fange Pokemon, duellere med andre trænere og ikke mindst overtage forskellige ”gyms”. Når en Pokemon er i nærheden vil din mobil vibrere og din kan forsøge at fange den. Find den med din telefons kamera og kast en Pokeball efter den. Er du heldig og rammer rigtigt, så vil du kunne fange den nye Pokemon, som vil blive føjet til din samling. Nu kan du så træne den og få den styrke til at vokse.

Pokemon GO indeholder alt fra de gamle kendinge som Pikachu og Bulbasaur, men naturligvis tilføjes der også nye hele tiden. Der er med andre ord altid nye Pokemon af fange, hvilket gør Pokemon GO til gaven, der bare bliver ved med at give.

Mød og dueller med andre trænere

Du er langt fra alene i denne verden og det opdager man lynhurtigt, når man bevæger sig rundt i Pokemon GO.Med funktionen Trainer Battles kan du når som helst blive matchet med en anden træner, hvorefter jeres hold på tre Pokemon kæmper. Begge trænere modtager belønninger, men den der vinder, får naturligvis mest. Det kan altså altid betale sig at duellere.

Kampene foregår I realtid, hvilket gør at man skal være på dupperne og altid være klar med et nyt træk. Det er spændende og det er virkelig god træning. Vis andre trænere i nærheden at du er den bedste og skab dig et navn.

Vælg dit hold og kæmp for dem

Der er tre teams i Pokemon GO, der alle kæmper om kontroller over de forskellige territorier. Uanset hvilket du vælger vil du finde et netværk af andre spillere, der kan hjælpe hinanden og venskaber kan hurtigt opstå.

Hvis et rivaliserende team overtager et ”gym”, så kan du samle dine stærkeste Pokemon og tage det tilbage. Det er uhyre tilfredsstillende og giver respekt blandt de andre trænere.

Events og unikke Pokemon

Nu og da kommer der forskellige event, hvor man kan fange unikke Pokemon. Det kan f.eks. være en Detective Pikachu eller forskellige legendariske Pokemon, man normalt ville have meget svært ved at finde. Det gør at man simpelthen aldrig bliver færdig med Pokemon GO. Det er altid noget nyt at foretage sig.

Så hvis du kan lide Pokemon og gerne vil dele det med andre ligesindede, så er Pokemon Go lige det du leder efter. Det har taget verden med storm og det er på ingen måde for sent at blive en del af løjerne. Frem med mobilen, ud på gaden, vælg et team og bliv den næste Ash K