Pokémon GO har så småt været tilgængeligt i et år, og i den forbindelse lanceres et lille fødselsdags event som kommer alle spillere til gavn over hele kloden. Der vil også blive afholdt events til dem som er villige til at rejse for det.

For få uger siden kunne afholdtes der Adventure Week i Pokémon GO hvilket betød at spillere fik hurtigere candy til den valgte Pokémon buddy og at rock-type havde en høj spawn rate. Nu kan alle Pokkémon GO spillere se frem til et nyt event i forbindelse med Pokémon GO’s ét års jubilæum. Begivenheden vil starte den 13. juni og løbe en uge frem. I løbet af ugen vil der oftere spawne fire-type og ice-type Pokémoner, der vil være ekstra xp bonus når du rammer præcist med poke-, great- og ultraball og så vil der være gode rabatter på Lucky Eggs i ingame butikken.
Et nøjagtigt tidspunkt for begivenheden er endnu ikke kendt. Her skal det også nævnes at lancerings tidspunktet ofte angives som PDT, hvilket betyder at vi kan forvente festlighederne starter ni timer senere end det angivne tidspunkt.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.