Mad Skills Motocross 3

Efterfølgeren til en af verdens mest succesfulde motocross franchises fortsætter

Den svenske udvikler Turborilla AB har annonceret at Mad Skills Motocross 3 fra i dag kan downloades gratis på App Store og Google Play. Det længe ventede mobilspil med over 55 millioner mobil downloads bag sig, er næste skridt i denne franchise.

Mad Skills Motocross 3 forbedrer den ellers ret flotte 3D grafik, nye online mesterskaber, multiplayer events, mere realistiske crossmaskiner, bedre lyd der er optaget på en rigtig motocrossbane og en masse nye muligheder for at gøre oplevelsen unik for spilleren. Mekanikken bag kontrollen over ens motocrossmaskine er markant forbedret. For at gøre det realistisk er spillet i sin beta fase testet af rigtige motocrosskørere.

Mad Skills Motocross franchisen har løftet sig til et nyt niveau. Mest på grund af de bånd spillet har med den virkelige motocross og action sports verden. Ud over det er spillet et sidescrolling spil med features som realistisk følelse som appellerer til motocrosskører og entusiaster.

Udgivelsen af spillet blev annonceret med en trailer nogle anmeldere havde kaldt den bedste spil trailer nogensinde. Traileren er produceret af danske IMOV Studios.

“Hvis du leder efter det bedste mobil motocross spil, skal du bare downloade Mad Skills Motocross 3”

Justin Cooper – professionel motocrosskører som for nylig har vundet 250 West Supercross Championship i USA. Cooper er også en af de bedste Mad Skills Motocross 2 spillere i verdenen. Han kvalificerede sig til verdensmesterskabet i Stockholm i 2017. Han var en af de tolv i hele verdenen som deltog.

“Vi er så glade for Mad Skills Motocross 3 endelig er udgivet.
Mad Skills Motocross 3 franchise er en milepæl for vores firma, og jeg tror det er det bedste spil vi har udviklet. Vi ser frem til at modtage feedback fra vores spillere, så vi kan begynde en rejse sammen, hvor vi deler ideer og skaber nyt indhold.

Matthias Wiking – CEO Turborilla