gamigo og Arumgames annoncerer den kommende udgivelse af Fantasy Town, et landbrugssimulationsspil til mobilen, der byder på en blanding af udforskning, RPG, og adventurespil mechanics. Spillere kan bygge deres egen by, producere og opdrætte afgrøder, handle varer ind, udforske, og forsvare deres borgere mod onde trolde, der fra tid til anden skaber kaos og ødelæggelse.

I Fantasy Town påtager spillerne sig rollen som en adelsmand, der modvilligt bliver overbevist om at lære at styre Arsendal. Borgerne i landet stoler på, at han vil hjælpe byen til at blomstre, og spillerne vil konstruere, styre og opgradere forskellige bygninger, landbrugsjord, afgrøder og meget mere. Efterhånden som ressourcerne høstes, kan de handles for at bevare byens velstand og holde borgerne glade. Så dyrk majs, opdræt forskellige husdyr, og skabe lækre delikatesser, der helt sikkert bliver byens samtaleemne!

Mens din by arbejder på at samle forskellige materialer, kan spillerne tilkalde forskellige borgere til at udforske forskellige steder og dungeons på jagt efter særlige ressourcer. Få nye opskrifter, kæmp mod bosses, og find skatte, mens du opdager nye steder og skabninger. Fantasy Town afholder også regelmæssigt events, der belønner deltagere med blandt andet flere minispil, såsom gåder, runners, og hjælp til at at bygge et tårn ved brug af forskellige in-game items. Andre sjove funktioner inkluderer tilpasning af din karakter i spillet, forskellige town skins, et heldigt roulettehjul, og meget mere.

Flere sociale gameplay mechanics er blevet implementeret i Fantasy Town, som hjælper spillerne på en række forskellige måder:

  • Må jeg låne en kop sukker? – Hande medl items mellem brugere, så alle kan få, hvad de vil have!
  • In-app iværksætter – Foretrækker du at handle dine ressourcer for kapital? Sæt en bod på i ”My Shop”, og upload dine hårdt optjente afgrøder for at tjene guld.
  • Klar det med lidt hjælp – Spillere kan besøge deres venners by for at hjælpe med at passe deres afgrøder eller bekæmpe invaderende fjender.
  • Vær’ med i fællesskabet – Start eller slut dig til en laug, nyd noget samarbejde eller konkurrerer mod andre.

gamigo har en lang historie med at udgive forskellige og spændende online RPG spil, herunder Trove, Grand Fantasia, og Aura Kingdom. I dag tilføjer vi et spil til mobilen, der kombinerer en landbrugssimulator med RPG elementer til vores række af udgivelser, og det er et spil, vi er virkelig begejstrede for. Fantasy Town byder på masser af sjov og interessant gameplay mechanics. Arumgames har gjort et fremragende stykke arbejde med spillet, og vi kan ikke vente med at gøre det tilgængeligt for vores publikum i de kommende måneder

– Jens Knauber, direktøren for gamigo.

Det er en stor ære og mulighed for Arumgames at kunne udgive Fantasy Town med gamigo AG, som er en velkendt spiludgiver med forbindelse til et stort antal spilleentusiater i nordamerika og europa. Vi vil gøre vores bedste for at opbygge den bedste spiloplevelse og miljø for Fantasy Town til at blive en succes i et tæt samarbejde med gamigo AG.

– Byung Jong, Kang, direktøren for Arumgames

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.