Frække Spil – Top 4 spil med nøgenhed

OBS: Denne artikel omhandler Frække spil, som indeholder nøgenhed – Så hvis du er under 18 år, så gå venligst videre! 

Du har gjort det, din nabo har gjort det og din kammerat har gjort det. Tror alle på et eller andet tidspunkt i deres liv har kommet forbi et “fræk” spil” på internettet. Med garanti som et browser spil. Til at starte med griner man af det og så til sidst ender man alligevel med at sidde og spille det. Selvom at det er mærkeligt og føles virkelig ikke i orden.

Vi starter lidt ud i de bløde og går ned til de lidt mere hardcore.

Derfor må jeg endnu en gang insistere på, at hvis du er under 18 ikke at læse videre. Og hvis du vælger at læse videre, er det på dit eget ansvar! 

Det allerførste spil jeg kan huske, som et lidt “fræk spil” var nok et spil som jeg blev introducerede for på min efterskole.

4. Leuisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude

Leuisure Suit Larry – Se det var en klassiker.

Selve spillet handler om at du spiller Larry Lovage, en student på Walnut Log College. Her skal du bevise dit værd for at komme på et datingshow som hedder “Swingles”, men før at du kan komme derind, skal du bevise at du kan finde ud af at du kan score.

På trods af at selve spillet aldrig direkte viste noget nøgenhed (Hvad jeg kan huske af), så var det dog et hylende sjovt spil, som udfordret hele tankegangen omkring at sex / scoring på den måde skal være hemmeligt. Var faktisk også et af de første spil som udfordret hele den tankegang og hvor det lykkes at komme godt frem på markedet.

Anmeldelser var meget blandet i sin tid, da mange synes at spillet var direkte plat og havde sort humor – Andre kritiseret spillet fordi at det konstant lagde op til nøgenhed, men aldrig direkte viste det. Men prøvede at tiltrække spillere ved at trække på det.

Meget man kan sige om Leisure Suit Larry spillene og dette i særdeles hel, men Leisure Suit lykkes at gennembryde med noget, som ingen på samme måde havde turde dengang.

3. Grand Theft Auto Serien

gta-series

Jeg kan umuligt være den eneste som valgte at prøve… Et par gange.. At gå på strip klub i GTA spillene!

Grand Theft Auto, har aldrig holdt sig tilbage for nøgenhed eller vold for den sags skyld.

Selvom at alle GTA spillene har haft lidt eller mere nøgenhed i sig, så tog GTA 5 alligevel pladsen, som det GTA med mest nøgenhed. Og hvorfor spørg du? Fordi vi får lov til at se Trevor’s “penis”! Ja, den er god nok – Det har været med til at sætte GTA på listen, primært med GTA 5. Skal dog også siges, at der selvfølgelig er lavet en kinesisk version af spillet, som ikke har de scener med. Bare rolig.

2. Godfather 2

Og vi går fra Trevor’s “penis” til strip klub igen!

Godfather 2 – Det var simpelthen et genialt spil hele vejen igennem. Og lige en tand ekstra fedt, hvis man også har set filmene. Men det er ingen hemmelighed at der også var nøgenhed i Godfather 2. Primært i Strip klubben.

Er jeg den eneste som gennemførte Godfather 2 – Et par gange og aldrig opdagede dette?

Jeg kommer tilbage om lidt.. Jeg skal lige noget….

1. Playboy Mansion

playboy-the-mansion-party-pack_0_orig

Hvis nu min kæreste spillede dette i stedet for The Sims, tror jeg faktisk at jeg ville deltage lidt mere i hendes spil. Jeg havde aldrig hørt om dette før i dag, og vidste med det samme at dette var nød til at komme med på listen. Lige nu er jeg faktisk lidt ked af, at jeg først opdager det nu, min efterskole tid kunne have været meget mere spændende….!

Vil ikke prøve at retfærdiggøre dette valg, bare forestil jer dette:

  • The Sims +
  • Seksuel Indhold +
  • Fester i Playboy Mansion, hvor folk har sex lige hvor de har lyst +
  • Du kontrollere festen =
  • Playboy Mansion! 

Hermed vores artikel med frække spil.

Pas nu på med at blive fortabt i det. Det er kun et spil! Og pas på at kæresten ikke kigger dig over skulderen i det du spiller. Hvis du gerne vil spille frække spil og gøre kæresten glad, kan du overveje at spille sex spil, hvor i begge kan være med! 😉

Hvorfor frække spil?

Afslutnings ord her fra – denne artikel er skrevet med et lille glimt i øjet, fordi det stadigvæk er “farligt” at have nøgenhed med i spil og det virker stadigvæk som et “vovet” træk af udviklerne / spil designerne hvis de bevæger sig ud på den kant.

Til det har vi bare at sige – Slap af og kom med flere! Vi kan tage det!