Call of Duty: Black Ops 2 Tips og Tricks

Når der kommer til Call of Duty spillene, så var Black Ops et af de spil, der altid vil stå i vores erindringer som en absolut vinder. Det var et spil, der havde alt: En fantastisk kampagne med en enestående historie, hæsblæsende action, en multiplayerdel som verden aldrig har set magen til og ikke mindst zombier. Masser af zombier.

Med den succes på bagen er det klart, at der skulle komme en efterfølger og Treyarch gav os derfor Black Ops 2. Treyarch imponerer endnu engang med en historie, der lever op til det første samt en multiplayerdel, der om muligt er endnu bedre end tidligere. Så lad os da se lidt nærmere på det.

 

Multiplayer frem for alt

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er på multiplayersiden at Black Ops 2 virkelig brillerer. Faktisk er det en så balanceret og populær udgivelse, at det stadig er populært i 2019. Det er især de små nye tilføjelser, der er med til at gøre det så fantastisk.

Fordi spillet foregår i 2025, er der masser af droner og robotter, som kan vende en kamp til ens fordel. Det er naturligvis stadig ens skydevåben, der skal vinde kampene for en, men de andre ting giver endnu en faktor at holde styr på. Heldigvis fungerer det godt.

Det er dog klassesystemet, der har fået den største overhaling i Black Ops 2. Spillets designer David Vonderhaar har fokuseret meget på hvilken rolle den enkelte spiller udgør på holdet, og derfor har de tweaket klasser en hel del. Systemet er meget mere fleksibelt og giver en masse muligheder for personlig tilpasning. Takket være ”Pick 10” vælger man altså ti funktioner, som ens figur kan udføre. Man kan altså tilpasse en klasse, så den passer perfekt til ens spillestil. Derfor er der ikke længere funktioner i ens klasse som man ikke bruger. I hvert fald ikke, hvis man sørger for at optimere den ordentligt.

 

Tips til Black Ops 2 zombiemode

Man vil altid gerne være bedre til spillet og derfor skal i da lige have et par tips med på vejen.

I zombiemode vil man altid gerne have den famøse Ray Gun. Heldigvis er det nemt at få den. Når du spiller på Farm i Green Run skal du købe en MP5 og dræbe alle zombier bortset fra en. Gå da til mystery box’en og skyd den med én patron. Det burde giver dig Ray Gun. Tricket kan gentages efter behov.

Få flere point i zombiemode med dette lille trick. I første runde skal du skyde en zombie 4 gange og så dolke den. I anden runde skal du skyde en zombie 5 gange og dolke den. I tredje runde skyder du dem 6 og dolker dem. Dette burde give dig en masse point. Lad dog være med at dolke dem, hvis de brænder da de kan eksplodere.