Vi kender Nintendo for deres konsoller, såsom Wii. Dog har Nintendo aldrig bevæget sig ind på Smartphone markedet før nu.

I starten af Marts udkom spillet Miitomo i Japan, spillet var en kæmpe succes og blev hentet over 1 million gange indenfor 3 dage.
Det har selvfølgelig givet Nintendo blod på tanden, som har gjort at vi her i vesten, nu endelig får lov til at opleve Miitomo.

Spillet er faktisk mere en applikation end et decideret spil. I Miitomo laver du din egen Mii, ligesom vi kender det fra Wii og Wii U.
Når du har lavet din karakter (Mii), kan du forbinde Miitomo med Facebook og Twitter for at finde nye venner.

I Miitomo kan du bringe din karakter i spil med forskellige billede scenarier som Nintendo har stillet til rådighed. Du kan ligeledes besøge dine venner og stille spørgsmål, så du kan lærer dine venner bedre at kende.

Yderligere kan du bruge rigtige penge, for at købe Coins i spillet, som gør det muligt at tilkøbe tøj mm.

 

 

 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.