PS+ November 2019

PS+ november byder på to fantastiske spil som giver dig mulighed for komme ud med nogle af de små aggressioner som du sikkert har gemt lidt af vejen for at synes som en helt almindelig person i hverdagen. Det første er Nioh, hvori du kæmper dig igennem sværdmestre, dæmoner og spøgelser, det andet er Outlast 2, et FPS survival spil som tager din puls helt i vejret.

Nioh

Træk dit sværd, og tag med på en brutal og blod færd igennem Japan i Sengoku-perioden. Det er en ære præget af hærgende stater med smag for krig og onde kræfter.

Du spiller som samurai og skal under din rejser lære at mestre alle kamptyper og forskellige våben som sværd, økse, spyd og krigshammer. Udover de mest almindelige våben, vil du også få chancen for at bruge nogle af de mere klassiske samuraivåben eller lære at bruge de almindelige våben som kun en mester samurai ville kunne det.

Outlast 2

Outlast 2 introducere dig for en en kult som tidligere var ledt af Sullivan Knoth og hans trofaste følgere. De har forladt den onde og civiliserede verden for at skabe et nyt liv. Her har de rejst byen “Temple Gate”, midt inde i vildnæsset og vigtigst af alt skjult for den moderne verden.

Du spiller som kameramanden Blake Langermann som sammen med sin kone, Lynn, er taget ud for at undersøge kulten nærmere. I bliver ledt dybt ind i vildnæsset til et punkt hvor solen stråler ikke længere når skovbunden. Som du bevæger dig igennem spillet opdager du at kulten nok ikke er den største bekymring.